%100 disk kullanımı

Metehan Beyaz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bir yavaşlık vardı. Görev yöneticisinden baktığımda bilgisayar boşta olmasına rağmen %100 disk ve yaklaşık 5GB RAM kullanıyor. İnternetteki çözümleri (Windows Search kapatma vs.) uyguladım ama bir şey değişmedi. Yaklaşık 1 yıl önce de buna benzer bir problem olmuştu ve çözüm bulamadığım için format atmak zorunda kalmıştım. Yardımcı olursanız sevinirim.
1614799101604.png

Son düzenleme:
Ben bunu yaptığımda düzelmişti.

Bilgisayardan parça değiştirmeden kesin bir sonuç elde edemezsin. Eğer ki anakartında M.2 spotu varsa 240 GB M.2 SSD alıp Windows'u ona kur. Hem Windows kasmaz hem de bilgilerin gitmez. Eğer ki drop yemek istemiyorum oyunda dersen. Samsung 870 EVO 500 GB SATA SSD alabilirsin.

Bu sorunu bende çekiyordum Windows 7'de jet gibi çalışan HDD Windows 10'da çöp oldu ve disk arızalanıp çöktü. Tek çare ya Windows 7 veya 8.1 kullanmak ya da SSD almak. Tavsiyem SSD al çünkü Microsoft desteği kesti.

Hocam düzelecek bir şey kasasını istemiyorsan Windows varsa tek çözüm SSD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunları yap düzelir.

Kesinlikle verdiğiniz paraya değecek. Garanti veriyorum.

Ben bunu yaptığımda düzelmişti.
Listedeki her şeyi yapmama rağmen düzelmedi maalesef.
Hangi sistem hizmeti detaylı olarak yazar mısınız ? Kırmızı ile gösterilen yere gelip özelliklere tıklayın orada yazması lazım.
ntoskrnl diyor.
Bu sorunu bende çekiyordum Windows 7'de jet gibi çalışan HDD Windows 10'da çöp oldu ve disk arızalanıp çöktü. Tek çare ya Windows 7 veya 8.1 kullanmak ya da SSD almak. Tavsiyem SSD al çünkü Microsoft desteği kesti.
Hocam düzelecek bir şey kasasını istemiyorsan Windows varsa tek çözüm SSD.

Kesinlikle verdiğiniz paraya değecek. Garanti veriyorum.
Hocam güzel bir SSD alma vaktiniz gelmiş kesinlikle verdiğiniz paraya değecek merak etmeyin :)
Ah klasik HDD sorunları... SSD almanız gerek bu lanet sorundan kurtulmak için genelde.
Bilgisayardan parça değiştirmeden kesin bir sonuç elde edemezsin. Eğer ki anakartında M.2 spotu varsa 240 GB M.2 SSD alıp Windows'u ona kur. Hem Windows kasmaz hem de bilgilerin gitmez. Eğer ki drop yemek istemiyorum oyunda dersen. Samsung 870 EVO 500 GB SATA SSD alabilirsin.
Çoğu kişi SSD al demiş. Açıkçası ilk tercihim SSD almaktansa problemi düzeltmek olur. Tabi ki çözüm yoksa mecbur almak zorundayım.

Son düzenleme:
Listedeki her şeyi yapmama rağmen düzelmedi maalesef.

Ntoskrnl diyor.

Çoğu kişi SSD al demiş. Açıkçası ilk tercihim SSD almaktansa problemi düzeltmek olur. Tabi ki çözüm yoksa mecbur almak zorundayım.

Bizim de ilk önerimiz SSD aldırmak değil ama bu durumda yapmamız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı