%100 disk sorunu

1591024775121.png

Disk 1 TB 5400 RPM 4 GB RAM Intel Core i57200U disk kullanımı %100 oluyor RAM'ı 8 yapsam olur mu? Yoksa diskle mi alakalı? Sanal disk olabilir mi?

Merhabalar aynı sorun bende de var hala bazen %100 disk kullanımına çıktığını görüyorum. RAM ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü ben de 12 GB RAM olmasına karşın hala böyle çalışıyor. İnternette bir sürü çözüm var onları dene olmazsa yapacak bir şey yok gibi. Hard diskle alakalı bir durum olabilir. Windows 10 için SSD tercih ediliyor. Ki kaldı ki ben Windows 8.1 kullanıyorum bende devam eden sorun var. Yanlış hatırlamıyorsam HDD için 7200 RPM Windows 10 anca destekliyordu

Merhabalar aynı sorun bende de var hala bazen %100 disk kullanımına çıktığını görüyorum. RAM ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü ben de 12 GB RAM olmasına karşın hala böyle çalışıyor. İnternette bir sürü çözüm var onları dene olmazsa yapacak bir şey yok gibi. Hard diskle alakalı bir durum olabilir. Windows 10 için SSD tercih ediliyor. Ki kaldı ki ben Windows 8.1 kullanıyorum.

Kanka bence bende RAM yetersizliği arkadaşta 8 GB RAM var hddmiz aynı onla onunki disk kullanımı 0-1-2 arası bende nadir olsa da 100 oluyor sebebi RAM yetmediği için yükü HDD'ye biniyor HDD'de gücü yetmediği için üstüne çok yük biniyor ve kullanım 100 oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı