100₺ Gamepad önerisi

Abdullah Ergül

Centipat
Merhaba!
Hayatımda hiç kullanmadım diyebileceğim kadar az controller ile oyun oynadım ve bu aralar hikayeli oyunları oynamaya eskisine nazaran daha fazla zaman ayırdığım için klavye fare yerine controller kullanmak fikri aklıma geldi. Ancak bu süre içinde de ekipman (Klavye, fare, kamera gibi) yenilemek istediğimden dolayı bu controller'a fazla para ayırmak istemiyorum. Böyle uygun olup da 2 gün sonra bozulmayacak bir controller önerebilir misiniz? Fiyat aralığı 30-70 civarı olursa çok sevinirim. 100TL'yi de geçmezse mis gibi olur 😂

Birkaç tane buldum ancak dediğim gibi anlamadığım için kaliteliler mi anlayamadım:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba!
Hayatımda hiç kullanmadım diyebileceğim kadar az controller ile oyun oynadım ve bu aralar hikayeli oyunları oynamaya eskisine nazaran daha fazla zaman ayırdığım için klavye fare yerine controller kullanmak fikri aklıma geldi. Ancak bu süre içinde de ekipman (Klavye, fare, kamera gibi) yenilemek istediğimden dolayı bu controller'a fazla para ayırmak istemiyorum. Böyle uygun olup da 2 gün sonra bozulmayacak bir controller önerebilir misiniz? Fiyat aralığı 30-70 civarı olursa çok sevinirim. 100TL'yi de geçmezse mis gibi olur 😂

Birkaç tane buldum ancak dediğim gibi anlamadığım için kaliteliler mi anlayamadım:
Bu tür düşük fiyatlı gamepadler çok çabuk bozulur ve size gerçek gamepad deneyimini yaşatamazlar. Gamepad'den çok size bir oyuncak deneyimi verebilirler ve bu hiçte güzel bir deneyim olmaz. Size tavsiyem fiyatı biraz daha yükseltip DS4 almanız. Eğer fiyatı çok fazla çıkartamaz iseniz Xbox 360 öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı