100₺ ınternet sağlayıcı tavsiyesi

gereksizBey

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
2 ay önce TürkNet'e başvuru yaptım evrakları yolladım vs. işlem tamamlandı kurulum için randevu aldık falan sonra ben şehir dışındayken seyahat yasağı geldi kurulum tarihini sürekli erteledim ve bu akşam İstanbul'a döndüğümden 4 Haziran'a almak istedim fakat müşteri hizmetlerine ulaşamadım sürekli anons dinlettiler bunun üzerine araştırmaya başladığımda fazlaca şikayet olduğunu gördüm ve biraz caydım açıkçası daha sonra beni aradıkları farklı bir numara olduğunu hatırladım -internette olmayan bir numara- sürekli olarak aradım ve en sonunda ulaşıp randevu tarihimi oradan değiştirdim.

Sonuç olarak 2 gün sonra gelip kurulum yapılacak ama şikayetleri gördükçe endişelendim müşteri hizmetlerine ulaşım kesinlikle yok anons duyuyorum sadece, bütün numaraları denedim ve sonuç aynı "modem kurulumu yaptıktan sonra arama yapabileceksiniz." Deniyor hadi hayırlısı.

Demek istediğim şu ki büyük ihtimalle şikayetler doğru ve iptal edeceğim bu nedenle size soruyorum. Sizce hangi internet sağlayıcısına gitmeliyim bütçe olarak maksimum 100TL düşünüyorum beni sıkıntıya sokmayacak 24Mbit ve üzeri paketler önerebilirseniz sevinirim.

Sağlıklı günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kullanıyorum memnunum ama dediğiniz gibi bir sıkıntı olduğunda anlık olarak muhattabınız yok 3-4 saat sonra internetten cevap alabiliyorsunuz.

25 yaş altında iseniz selfy evde internet 35mbit 1 sene taahhüt ile 95tl olması lazım Vodafone da aynı şekilde 35 mbit 90tl ama saçma bir 7tl modem ücreti alıyorlar evimde modemde var deseniz ikisinde de ev telefonu yok TT alo paketi tanımlıyor bayiden yapılınca. Millenicom var 35mbit 79tl ancak bu üçü arasında tercih yapacak olursam türk telekom olurdu bunun nedeni tamamen TTnin altyapıyı elinde tutması . Başıma gelen bir kaç olay ve TT de bir süre çalışmam nedeniyle farklı operatördeki müşterilerin sorunlarinda işi genelde yokuşa sürüyorlar veya aylarca kovalayinca çözüme ulaştırıyorlar , ayrıca müşteri temsilcisine ulaşmak çok kolay TT de , mevcut bir turknet kullanıcısı olarak ticket sistemi kadar kötü bir şey yok kendilerinin iddiası müşteri temsilcisinide aynı işi yaptığı ama alakası yok ticket sisteminde arızanı müşteri temsilcisi 1 gün sonra da görebiliyor ancak canlı müşteri temsilcisinde böyle sorunlar olmuyor .

adsl,15mbit gösteriyor
millenicom,türknet,türktelekom da vdsl,79 mbit
Arada uyuşmazlık var sanırım portlar biraz sıkıntılı siz en iyisi millenicom'dan satın alın işinizi gören paketi alırsanız daha iyi zaten taahhüt yok denemeye değer TT batağına sakın bulaşma bak biz düştük geri çıkamıyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı