100% klavye önerisi

Bütçe
2500

Presuda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese.

Uzun süredir Razer Ornata kullanıyorum ve artık eskidiği için yeni bir klavye almayı düşünüyorum.

%100 bir klavye arıyorum. İnanılmaz yüksek sesli bir klavye istemiyorum blue switch gibi. Wireless seçenekli olanları da ayrı olarak değerlendirebilirim.

Bütçe için tam bir şey düşünmedim ama 2500-3000 TL bandı olabilir. Önerilere açığım.

Atilan Furycube klavyeyi alin gecin.
Aula F99 önerebilirim, switchleri güzel, kablosuz ve TR tuş takımları mevcut. Amazon'da indirim de mevcut.

Aula F99 Lacivert

Aula F99 Mavi
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Bu attığınız klavyelerin Türkiye tarafında teknik servis garanti gibi durumlarında problem yaşama ihtimalim geliyor aklıma. Bununla alaka aydınlatabilir misiniz?

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Bu attığınız klavyelerin Türkiye tarafında teknik servis garanti gibi durumlarında problem yaşama ihtimalim geliyor aklıma. Bununla alaka aydınlatabilir misiniz?
Klavye konusunda hiç bir firmanın tamir ettiğini düşünmüyorum, değişim yapılıyor bence. Bu ürünlerin satıcısı da Amazon zaten, kullanıcıyı mağdur etmezler. Bu modellerden 2 arkadaşıma aldırttım kullanıyorlar bir kaç aydır, bende Aula Hero 84HE modelini kullanıyorum bir süredir, sorun yaşamadım :)

Aula o fiyata alinmaz. Ederi en fazla 2000-2200 TL. Furycube ise gayet iyi bir marka. Hem saticisi hen ureticisi gayet ilgili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı