100₺ lehim seti tavsiyesi

Hocam eğer bütcenizi 20 TL kadar aşabilirim diyorsanız yukarıdaki lehim setini öneririm. Site güvenilir bir sitedir. Alabilirsiniz. Ve öğrenciler için uygundur.
Biraz pahalı sanki kalem havya için. 40-50 TL civarı da setler mevcut. Kalan 70 TL ye İzeltaş'ın yankeskisi bile alınır.

Lehim pastası lehim yapılacak yüzeyin temizliğine yardımcı olarak lehimin daha kolay tutmasını sağlar yani şu an çok önemi yok daha sonrada alabilir. Çok fazla pahalı bir şey değil 25 30 TL'ye bulabilir.
Ya ondan değil. Baktım lehim setleri Wi-Fi adapterlerden daha ucuz o zaman onu alayım hem arduino projelerimde de kullanırım demiştim ama o kadar yükselmektense direk pci wifi adapteri alırım. Ondan maksimum 100 TL dedim zaten.

Hocam şu an kapağı takılı. ASUS N-14 cihazına takılıp düşmemle anteni orada tutan lehim kırıldı. Herhangi bir veri transferi yapmıyor zaten. O kısım ayrıymış.

O zaman yapmazsınız çünkü evde yapılacak bir şey değil. O lehimin yerini ve veri aktarımı yapan yolu bulup öyle yapmanız gerekir. Biraz profesyonel bir işcilik isteyebiliyor. Eğer kendinize güveniyor iseniz yapın.

O zaman yapmazsınız çünkü evde yapılacak bir şey değil. O lehimin yerini ve veri aktarımı yapan yolu bulup öyle yapmanız gerekir. Biraz profesyonel bir işcilik isteyebiliyor. Eğer kendinize güveniyor iseniz yapın.
Hocam dediğim gibi o lehim veri transferi için yapılmadığı için bir problem yok. Lehim veri transferi yapan şeyi yerinde tutuyor sadece.
QNİAY 40w Profesyonel Lehim Makinesi 5 Li Set Kalem Havya+ Leyim Teli+ Pasta+lehim Standı+izole Bant | Trendyol
Bu nasıldır?

Dosya Ekleri

• 16051696566677734099873892282754.jpg
    16051696566677734099873892282754.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 47
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı