100₺ lehim seti tavsiyesi

Biraz pahalı sanki kalem havya için. 40-50 TL civarı da setler mevcut. Kalan 70 TL ye İzeltaş'ın yankeskisi bile alınır.

Ya ondan değil. Baktım lehim setleri Wi-Fi adapterlerden daha ucuz o zaman onu alayım hem arduino projelerimde de kullanırım demiştim ama o kadar yükselmektense direk pci wifi adapteri alırım. Ondan maksimum 100 TL dedim zaten.

Hocam şu an kapağı takılı. ASUS N-14 cihazına takılıp düşmemle anteni orada tutan lehim kırıldı. Herhangi bir veri transferi yapmıyor zaten. O kısım ayrıymış.

O zaman yapmazsınız çünkü evde yapılacak bir şey değil. O lehimin yerini ve veri aktarımı yapan yolu bulup öyle yapmanız gerekir. Biraz profesyonel bir işcilik isteyebiliyor. Eğer kendinize güveniyor iseniz yapın.

Hocam dediğim gibi o lehim veri transferi için yapılmadığı için bir problem yok. Lehim veri transferi yapan şeyi yerinde tutuyor sadece.
QNİAY 40w Profesyonel Lehim Makinesi 5 Li Set Kalem Havya+ Leyim Teli+ Pasta+lehim Standı+izole Bant | Trendyol
Bu nasıldır?

Dosya Ekleri

• 16051696566677734099873892282754.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…