100 liraya en iyi internet sağlayıcısı hangisidir?

Modeminiz aşırı derecede berbat. Sorunuzun cevabı ise TurkNet iyi bir ISS.
Maalesef öyle fakat modem de almayı düşünüyorum yakın bir zamanda onun için ayrı bir konu açacağım yakın zamanlarda. Yorumunuz için teşekkürler.
Türk Telekom gayet iyi.
Hocam dalga mı geçiyorsunuz :D kaç yıl ben bu adamların çilesini çektim bir daha bakmam bile

Türknet arkadaşlar önermiş ama ben bir kullanıcısı olarak hiç önermiyorum. 40MBPS hız alıyorduk ancak sürekli kesinti oluyordu. Destek gelip 19 MBPS'ye sabitledi şimdi kesilmiyor ancak çok yavaş.

Maalesef öyle fakat modem de almayı düşünüyorum yakın bir zamanda onun için ayrı bir konu açacağım yakın zamanlarda. Yorumunuz için teşekkürler.

Hocam dalga mı geçiyorsunuz :D kaç yıl ben bu adamların çilesini çektim bir daha bakmam bile
Herkes gömüyor bir ben problemsiz kullanıyorum sanırım?

Arkadaşlar TürkNet'İn destek ekibi biraz sıkıntılıymış sizce alınır mı. Bir de yeni alanlar çile çekiyormuş duyduğum kadarıyla bazılarında 1 2 ay internet bağlanamıyormuş. Acaba TürkNet kullanan bir arkadaş deneyimini anlatabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı