D Dezmo Hectopat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 GeForce NOW'da 100 Mbps'lik internetim olmasına rağmen düşük bitrate veriyor (en fazla 30'u gördüm) sebebi nedir? Oyunlar acayip bir şekilde çamurlaşıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
GeForce NOW'da 100 Mbps'lik internetim olmasına rağmen düşük bitrate veriyor (en fazla 30'u gördüm) sebebi nedir? Oyunlar acayip bir şekilde çamurlaşıyor.
epocini Hectopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 72 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #2 Bölge yoğunluğuna, cihazınıza, altyapıya vs. göre değişebilir. Artı 0 Eksi
KS KS D Dezmo Hectopat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #3 epocini dedi: Bölge yoğunluğuna, cihazınıza, altyapıya vs. göre değişebilir. Genişletmek için tıkla... Kaç gündür sabah ve akşam böyle maalesef, genel olarak baktığımda sistem interneti tam kullanmıyor Artı 0 Eksi
epocini dedi: Bölge yoğunluğuna, cihazınıza, altyapıya vs. göre değişebilir. Genişletmek için tıkla... Kaç gündür sabah ve akşam böyle maalesef, genel olarak baktığımda sistem interneti tam kullanmıyor
epocini Hectopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 72 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #4 Kablolu bağlanmayı deneyin. Olmazsa altyapı yetersiz veya arızalıdır. Hangi interneti kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kablolu bağlanmayı deneyin. Olmazsa altyapı yetersiz veya arızalıdır. Hangi interneti kullanıyorsunuz?
KS KS D Dezmo Hectopat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #5 epocini dedi: Kablolu bağlanmayı deneyin. Olmazsa altyapı yetersiz veya arızalıdır. Hangi interneti kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu ile bağlanıyorum 100 mbps TürkNet kullanıyorum Artı 0 Eksi
epocini dedi: Kablolu bağlanmayı deneyin. Olmazsa altyapı yetersiz veya arızalıdır. Hangi interneti kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu ile bağlanıyorum 100 mbps TürkNet kullanıyorum