100 Mbps gerekli mi?

Recx and Flex

Hectopat
Yer
İzmir
Yeni taşındığım binada 100 Mbps destekli fiber internet var, eski binamda 24 Mbps desteği vardı ve 24 Mbps Türk Telekom'un paketini kullanıyordum.

10-12 cihaz bağlandığı için eski binamda kablosuz oyun oynayamıyordum. İnternetimi 50 Mbps veya 100 Mbps'ye yükseltmeyi düşünüyorum sizce gerekli midir? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni taşındığım binada 100 Mbps destekli fiber internet var, eski binamda 24 Mbps desteği vardı ve 24 Mbps Türk Telekom'un paketini kullanıyordum.

10-12 cihaz bağlandığı için eski binamda kablosuz oyun oynayamıyordum. İnternetimi 50 Mbps veya 100 Mbps'ye yükseltmeyi düşünüyorum sizce gerekli midir? Aradaki fiyat farkına değer mi?
Bence artık gerekli. Aradaki fark ne kadar? 12 cihazla 24'lüğü nasıl kullanıyorsunuz bir taktiği varsa paylaşın lütfen :).

Yeniden TürkTelekom kullanacaksan fiyat çok fazla. Ama bütçem var diyorsan değer.

Sıkıntı çekmemek için kişi başı 8 Mbps olacak düzeyde bir İnternet paketi almanızı tavsiye ederim. 10 kişi olacağınızı varsayarsak 80 Mbps minimum almanız günlük kullanımda sıkıntı çekmemenizi sağlayabilir.

TurkNet öneririm bildiğim kadarıyla 100 Mbps 85TL oyunlarda da diğer sağlayıcalara göre daha düşük ping vaad ediyordu.

Taahhütüm var geçmemem maalesef. Oturduğum yerde sadece Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'un alt yapıları var.
Bence artık gerekli. Aradaki fark ne kadar? 12 cihazla 24'lüğü nasıl kullanıyorsunuz bir taktiği varsa paylaşın lütfen :).

Bir sıkıntı çıkmadı LoL'de 24 ms sabit alıyorum. 50'ye geçeceğim galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı