100 Mbps internet 40 Mbps ile çalışıyor

Talha ama L ile

Hectopat
Daha fazla  
100 Mbps downloandım var diye biliyorum fakat indirdiğim oyunda şu an 40Mbps civarlarında download alıyorum sebebini bilen var mı yapabileceğim bir şey var mı yoksa normal bir durum mu iyi Sosyaller şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• gta.png
    gta.png
    73,4 KB · Görüntüleme: 41
100 Mbps downloandım var diye biliyorum fakat indirdiğim oyunda şu an 40Mbps civarlarında download alıyorum sebebini bilen var mı yapabileceğim bir şey var mı yoksa normal bir durum mu iyi sosyaller şimdiden teşekkürler.

İnternet sağlayıcıları şöyle vaatler veriyor mesela 1000 Mbps'ye kadar yani 1000 vermiyor 1000 hıza kadar verebiliriz ben Kablonet kullanırken 100 Mbps baglatmıstık aksamları 50 civarı alıyordu sebebi de akşam 19:00 ile 00:00 arası hızın yoğunluktan düştüğünü söylemişlerdi bu da öyle bir durum olabilir.

İnternet sağlayıcıları şöyle vaatler veriyor mesela 1000 Mbps'ye kadar yani 1000 vermiyor 1000 hıza kadar verebiliriz ben Kablonet kullanırken 100 Mbps baglatmıstık aksamları 50 civarı alıyordu sebebi de akşam 19:00 ile 00:00 arası hızın yoğunluktan düştüğünü söylemişlerdi bu da öyle bir durum olabilir.

Anladım hocam teşekkür ederim

hocam sen yine iyisin 1000mbps internetim var 94 veriyor :D

Hocam siz gene iyisiniz benim 25Mbps var 3 veriyor.
Aga 25'e 3 verse mutluluktan kredi çeker komşulara baklava dağıtırım 1000mbps'ye o kadar para verip 94 alınca insan üzülüyo ya

Aga 25'e 3 verse mutluluktan kredi çeker komşulara baklava dağıtırım 1000MBPS'ye o kadar para verip 94 alınca insan üzülüyor ya.

Kanka 3 en iyi ihtimalle, böyle aşırı aşırı nadir olasışıkla Event oluyor 6 ya çıkıyor ama onun dışında 2-300KB arası dolanıyor. Dosya indirirken ermiş keşişe dönülüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı