100 Mbps internet çok yavaş

• Konuyu başlatan ars0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 66

ars0

Centipat
Daha fazla  
Türk Telekom kullanıyorum. Evdeki diğer cihazlar 100 megabit internet alırken, benim laptopum internet hız testinde 2-5 megabit arası alıyor ve oyunlarda ping 500'lere kadar çıkıyor.

Sürücüler güncel mi? Ağ Bağlantıları kısmını açın, Ethernet'e sağ tık yapıp Özellikler seçeneğine basın, sonra Yapılandır kısmına tıklayın, Speed & Dublex kısmına gelip 1.0 Gbps Full Dublex seçeneğini seçin ve Tamam deyin. Hız testi yapıp kontrol edin.

Türk Telekom kullanıyorum. Evdeki diğer cihazlar 100 megabit internet alırken, benim laptopum internet hız testinde 2-5 megabit arası alıyor ve oyunlarda ping 500'lere kadar çıkıyor.

Kablolu mu? Kablosuz mu? Eğer kablolu ise laptop eski olabilir eski olması da laptop Wi-Fi alıcısı dandik olabilir veya modeme çok ters yerdedir 2.4GHz ve 5GHz bandıda var tabii ancak size şöyle tavsiye verebilirim laptop internet ile bağlantısını kesin ve telefonunuzun USB kablo ile laptop a bağlayın ve telefon bildirimi ekranına tıklayarak USB internet bağlantısını seçerek telefonun internetini laptop paylaşmış olursunuz ve telefonun çekebildiği hıza erişirsiniz mobil verinizin kapalı olduğuna dikkat edin eğer telefonunuz iPhone ise olmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı