100 Mbps internet Steam'de düşük indirme hızı

Alprz

Femtopat
Daha fazla  
100 Mbps internete sahibim ve altyapım da destekliyor Steam harici her Launcher da rahat ve hızlı indirme yapabiliyorum. Ama Steam de ne olursa olsun indirme hızım saniyede 1 MB'yi geçmiyor gereken her şeyi yaptım ama hiçbir şekilde düzelmiyor başka bir şey önerebilecek birisi var mı çok sevinirim.

100 Mbps internete sahibim ve altyapım da destekliyor Steam harici her Launcher da rahat ve hızlı indirme yapabiliyorum. Ama Steam de ne olursa olsun indirme hızım saniyede 1 MB'yi geçmiyor gereken her şeyi yaptım ama hiçbir şekilde düzelmiyor başka bir şey önerebilecek birisi var mı çok sevinirim.
hocam ayarlardan steam için veri kullanımını artırablirsiniz bende cok bir bilgiye sahip değilim

Bende bir konu oluşturdum 1 gün önce ses seda yok KB ile indiriyorum şaka gibi normalde 20 mb/s civarlarındaydı.

Hocam laptop şarjda mı? Ben pilde kullandığımda 12 13 Mbps alıyordum 24 Mbps olan interneti Bluetooth kapatınca düzeldi dener misiniz? Wi-Fi ile aynı yerde oluyormuş Bluetooth 2.4 GHz'ya ikisi de Wi-Fi eğer 2.4 GHz ise çakışıyor dediler bana. Denemende fayda var bende pilde iken oluyordu sorun 15'i geçmiyordu şu anda pilde de sabit 24 Mbps.

Sunucu değiştirip deneyin isterseniz, aktif olarak Steam'de indirme yapıyorum 100 Mbps'lik internette 10-11 mb/sn indiriyorum şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı