İnternet dediğiniz bir elektrik sinyali doğru mu? Kablodan gelen, iç direnci olan metallerden geçen. Öyle 3-5 metre için bahsetmiyorum ancak ev dublekstir, modem en alt kat PC üst kattadır. Bu durumda 20-40M civarı kablo kullanırsınız muhtemelen. Bu da hızınızı çok da olmasa etkiler. İnternet kısa kabloyu sever kısacası. Ya da dediğim gibi evdeki telefon çıkışları birbirine denk değil. Kendim evimden biliyorum birisi atıyorum 75'in 73, 8Mbps'ini veriyor, diğerleri 71-72arası.
Kablonun direncinden önce elektrik bandıyla yapılan, dandik paralel hattı düşünmek lazım.İnternet dediğiniz bir elektrik sinyali doğru mu? Kablodan gelen, iç direnci olan metallerden geçen. Öyle 3-5 metre için bahsetmiyorum ancak ev dublekstir, modem en alt kat PC üst kattadır. Bu durumda 20-40M civarı kablo kullanırsınız muhtemelen. Bu da hızınızı çok da olmasa etkiler. İnternet kısa kabloyu sever kısacası. Ya da dediğim gibi evdeki telefon çıkışları birbirine denk değil. Kendim evimden biliyorum birisi atıyorum 75'in 73, 8Mbps'ini veriyor, diğerleri 71-72arası.
Altyapı max 100mbps destekliyor zaten bende hepsini kullanabilmek istiyorumWi-Fi kullanıyorsan kablolu bağlantıya geç. Ayrıca daha önemlisi altyapın 100Mbps hız destekliyor mu?
2.4 ghz kapalı hocam kablolu bağlanıyorumMesafe Km'ler değil ki hocam.
Fiber kullanıyor nasıl desteklemesin.
@haggarz kablo ile mi bağlanıyorsun?
2,4 GHz ile en fazla o hızları alırsın 5GHz ile bağlanmayı dene bu ayarı önce modemden aktif etmen lazım.
Altyapı Max 100Mbps destekliyor zaten bende hepsini kullanabilmek istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.