100 Mbps modem önerisi

Xheus

Decapat
Daha fazla  
Salonda internet aşırı az çekiyor, eski bir modem kullanıyorum. Modem mi, almalıyım router mı? 100 Mbps internet için modem önerisi yapar mısınız? Fiyat performans çok uçmadan. 4-5 kişi bağlanıyor maksimum.

Deco X50 DSL kullanıyorum güncel fiyatı bilmiyorum ancak sundukları cidden iyi. Bende 100Mbps TT kullanıyorum.

Salonda internet aşırı az çekiyor, eski bir modem kullanıyorum. Modem mi, almalıyım router mı? 100 Mbps internet için modem önerisi yapar mısınız? Fiyat performans çok uçmadan. 4-5 kişi bağlanıyor maksimum.

Altyapınızı sorguladınızmı 100 Mbps altındaysa 100 Mbps asla alamazsınız.

VDSL kullanıyorum.

Modeminin yanına Xiaomi AX3000T alıp OpenWrt kurarak kullanmanı öneririm bende TD-9970V3 VDSL modem var önceden hiçbir yerden düzgün çekmeyen internetimi evin her köşesinde full sinyal olarak çekebilecek bir şekilde kullanabiliyorum çok memnunum.

Modeminin yanına Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurarak kullanmanı öneririm bende TD-9970V3 VDSL modem var önceden hiçbir yerden düzgün çekmeyen internetimi evin her köşesinde full sinyal olarak çekebilecek bir şekilde kullanabiliyorum çok memnunum.

Burada cihazı daha ucuza buldum buradan alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı