100 Mbps TurkNet hızı yavaşlıyor

Eski evimde 2 yıl TurkNet kullandım. Kapatmadan önce 1-2 ay bende aynı sorunları yaşadım, şu an yeniden kullanıyorum. Yeniden bu sorunları yaşarsam TurkNet benim gözümde kronik problemli bir firma olarak yaşamaya başlayacak.
Onlarca kişiyi abonesi yaptım, sevdiklerime çevreme davet kodsuz kaç kere abonelik yaptırdım.

Sadece arıza kaydı bırakabiliyorsun. Teknik destek alabilmen mümkün değil. Kayıtlı olduğun numarayla bağlanamıyorsun çağrı merkezine. Kayıtlı olmayan numaradan da sadece yeni üye kaydı alıyorlar. Arızam var dediğin zaman suratına kapatıyorlar. Yaşadım ben bunları.
Kesinlikle, 2.5 aydır çözülmesini bekliyorum. Ne kadar uğraştıysam daha fazla sorun olmaya başladı.

Eski evimde 2 yıl TurkNet kullandım. Kapatmadan önce 1-2 ay bende aynı sorunları yaşadım, şu an yeniden kullanıyorum. Yeniden bu sorunları yaşarsam TurkNet benim gözümde kronik problemli bir firma olarak yaşamaya başlayacak.
Onlarca kişiyi abonesi yaptım, sevdiklerime çevreme davet kodsuz kaç kere abonelik yaptırdım.
Gelen Türk Telekom ekipleri sürekli aynı şeyi söylüyor "TürkNet hizmet veremiyor" numarası var gelen adamın bende, yarım saatten fazla konuştuk başka firmaya geçmemi önerdi defalarca başka da çözüm yolu yok dendi.

Evet. Ben de kaç kişiye önerdim ama bundan sonra kimseye önermem.

Güncelleme: 30 dakika olacak, modemi yeniden başlattım ama çözülmedi hâlâ.

Son düzenleme:
Sorun çözüldü dendi ama aynı gün tekrarladı, o an test yapamadım işim vardı. Az önce yine oldu fakat destek talebi otomatik kapandığı için yeni destek talebi açtım ve gönderdim tracert testi istediler.
Sorun çözülmek yerine katlandı. Günde 20 defa olmaya başladı bu sorun. 10 dakikadır internetim sözde var ama hiçbir siteye giremiyorum! Bugün saydım kaç kere olduğunu şu anda 16.'ya yaşıyorum bu sorunu. Çözüm adına hiçbir şey yaptıklarını düşünmüyorum.

@500498
@TurkNet Destek Ayşegül
@TurkNet Destek Tutku
Merhabalar, destek kayıt numaranızı benimle paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı