100 Mbps VDSL mi? 35 Mbps fiber mi kullanılır?

Katılım
18 Ağustos 2020
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamlar, 2.5 yıldır Vodafone kullanıyorum daha bu şubatta taahhüt yenilendi ama 20 Haziran'dan beri internet hizmeti alamıyorum. Bugün 25 Ağustos ve evimde hala internet yok. Tüketici mahkemesinden sözleşmenin feshi için başvuru yapacağım ve yüksek ihtimalle sözleşme fesh edilir. Şimdi asıl meselemize gelelim: TurkNet veya NetSpeed'den 100 liraya 100 Mbps VDSL bağlatmayı düşünüyorum. 2. seçenek ise Türk Telekom 35Mbps fiber internet (110 lira civarı olması lazım). Binamda altyapı var o konuda herhangi bir sıkıntı yok. Sizce hangisini tercih etmeliyim? TurkNet veya NetSpeed kullanan arkadaşlar fikirlerini ve referans numaralarını bırakırlarsa hoş olur. Şimdiden teşekkürler.
 
100 Mbps VDSL daha iyi olur tabi. Fiber lehine az da olsa ping farkı olabilir ama genel anlamda band genişliği daha önemli ve 35 ile 100 arasında çok fark var.

Ayrıca Türk Telekom'un altyapısının olduğu yerde Türknet (ve muhtemelen Netspeed) fiber internet de alınır. Yani telefon vasıtasıyla sorarsanız iyi olur. Büyük ihtimalle 99 liraya Türknet'ten fiber internet bağlatma şansı olur.
 
Eğer fiber altyapınız varsa Turknet ya da Netspeed fiber de kullanabilirsiniz. VDSL ile aynı ücreti ödersiniz. Kullanan arkadaşlarım son derece memnun. Ben Turknet VDSL kullanıyorum. Ne zaman ki Turk Telekom ekipleri gelip DSL kutusunu kurcalıyor, internetim cortu çekiyor. Haricinde sorunsuzum.
Eğer isterseniz de TurkNet davet kodum: YHH28UF12IVF
 
NetSpeed VDSL alın. Vodafone'dan çıkıp Türk Telekom'a niye geçesiniz? Bi eşekten diğer eşeğe mi geçesiniz önünüzde seçenek varken?
 

Geri
Yukarı