100 Mbps VDSL mi? 35 Mbps fiber mi kullanılır?

Düşük gecikmeli, birisi indirme veya yükleme yaptığında gecikmeniz felç geçirmiyor, hızınızı tam olarak 35Mbps alıyorsunuz, yükleme yapıldığında indirme hızı ölmüyor.
Keşke gerçekten böyle olsa. Türk telekomun fiber altyapısında upload yaptığınız anda internet felç geçirip +800ms ping oluyor. Tabii ki her altyapıda böyle değil, fakat santralden sınırlama yapılıyor son yapılanlarda.
 
Bana göre 100 Mbps VDSL. DSLAM kilidine takılmadığınız sürece çok iyi olur. Bantgenişliği daha önemli. Fiberin mesafe derdi olmaması ve ping yapmaması var sadece. Ama interneti o şekilde yoğun kullanacağınızı hiç sanmıyorum. O yüzden 100 Mbps VDSL al bence.
 
Ha eğer eve kadar fiber altyapın varsa da o zaman NetSpeed Fiber tarifeleri var. Onlara geçebilirsin.
Hepinize teşekkür ederim. Turknet mi daha iyidir netspeed mi?
Ben NetSpeed kullanıyorum 3 aydır ve oldukça memnunum. TürkNet'i bilemiyorum. Aslında kendin denemen lazım. Her bölgenin yoğunluğu, altyapısı falan birbirinden farklı.
 
Ha eğer eve kadar fiber altyapın varsa da o zaman NetSpeed fiber tarifeleri var. Onlara geçebilirsin.

Ben NetSpeed kullanıyorum 3 aydır ve oldukça memnunum. TurkNet'i bilemiyorum. Aslında kendin denemen lazım. Her bölgenin yoğunluğu, altyapısı falan birbirinden farklı.

Zaten taahhüt yok 2-3 ay birini denerim beğenmezsem diğerine geçerim diye düşünüyorum. İlk NetSpeed'i denerim herhalde.
 
100 Mbps fiber niye almıyorsun onu anlamadım.
En mantıklısı TurkNet 100 Mbps fiber. 99 TL fiyatı.

NetSpeed müşteri hizmetleriyle görüştüm fiber internet sağlayamadıklarını söylediler altyapı olmadığı için. Ama binamızda Türk Telekom fiber internet kutusu var ve internetten sorgulattığım zaman binamızda fiber internet görünüyor. Neden fiber sağlayamadıklarını anlayamadım.
 

Geri
Yukarı