- Makaleler
- 2
35Mbps diyen kişiler ya cahil ya da art niyetli. Adamın alt yapısı 100Mbps destekliyorsa 100Mbps almalı.
Konu sahibi 35Mbps demiş. 100Mbps fiber alabilirse, tabii ki en iyisi olur.
35Mbps diyen kişiler ya cahil ya da art niyetli. Adamın alt yapısı 100Mbps destekliyorsa 100Mbps almalı.
Keşke gerçekten böyle olsa. Türk telekomun fiber altyapısında upload yaptığınız anda internet felç geçirip +800ms ping oluyor. Tabii ki her altyapıda böyle değil, fakat santralden sınırlama yapılıyor son yapılanlarda.Düşük gecikmeli, birisi indirme veya yükleme yaptığında gecikmeniz felç geçirmiyor, hızınızı tam olarak 35Mbps alıyorsunuz, yükleme yapıldığında indirme hızı ölmüyor.
Ben NetSpeed kullanıyorum 3 aydır ve oldukça memnunum. TürkNet'i bilemiyorum. Aslında kendin denemen lazım. Her bölgenin yoğunluğu, altyapısı falan birbirinden farklı.Hepinize teşekkür ederim. Turknet mi daha iyidir netspeed mi?
Ha eğer eve kadar fiber altyapın varsa da o zaman NetSpeed fiber tarifeleri var. Onlara geçebilirsin.
Ben NetSpeed kullanıyorum 3 aydır ve oldukça memnunum. TurkNet'i bilemiyorum. Aslında kendin denemen lazım. Her bölgenin yoğunluğu, altyapısı falan birbirinden farklı.
Evet aynen öyle.Zaten taahhüt yok 2-3 ay birini denerim beğenmezsem diğerine geçerim diye düşünüyorum. İlk NetSpeed'i denerim herhalde.
100 Mbps fiber niye almıyorsun onu anlamadım.
En mantıklısı TurkNet 100 Mbps fiber. 99 TL fiyatı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.