100 TL 775 pin işlemci önerisi

Parasal durumda sıkıntı olmasa q9650 alıp bi oc yapsın bak nasıl ucuyo makıne :)
Bende sizin gibi daha iyi örnek verebilecekleri bekliyordum çoğu kişi model söyleyip site söylemiyor 15 TL verip daha iyisini almak var öneriniz için teşekkürler.

Önce buradan destekleyen işlemcilere bak aldıktan sonra sıkıntı çıkmasın
Baktım Q9650'ye kadar destek var.
Parasal durumda sıkıntı olmasa q9650 alıp bi oc yapsın bak nasıl ucuyo makıne :)
Sizce bu bilgisayarda ki PSU o.c için yeterlimi benim ondan biraz şüphem var.

Son düzenleme:
Ama işte 100TL Q9650 bulamazsın. Sana tavsiyem önceki mesajlarımda dediğim gibi Q8400 veya Q9400 alman. Ama sen bilirsin bu işlemciyi ve yeni alacağın ekran kartını stabil ve güvenli kullanabilmen için güç kaynağı masrafı da olacak. En az 300w olmak üzere 400w ve üstü alabilirsiniz. Ekran kartı olarak ne düşünüyorsun. Uçuk bir kart değilse darboğaz yapmaz o işlemci kolay kolay.

Ama işte 100TL Q9650 bulamazsın. Sana tavsiyem önceki mesajlarımda dediğim gibi Q8400 veya Q9400 alman. Ama sen bilirsin bu işlemciyi ve yeni alacağın ekran kartını stabil ve güvenli kullanabilmen için güç kaynağı masrafı da olacak. En az 300w olmak üzere 400w ve üstü alabilirsiniz. Ekran kartı olarak ne düşünüyorsun. Uçuk bir kart değilse darboğaz yapmaz o işlemci kolay kolay.
R7 240 veya o ayarlarda bir kart.

Bende sizin gibi daha iyi örnek verebilecekleri bekliyordum çoğu kişi model söyleyip site söylemiyor 15 TL verip daha iyisini almak var öneriniz için teşekkürler.

Baktım Q9650'ye kadar destek var.

Sizce bu bilgisayarda ki PSU o.c için yeterlimi benim ondan biraz şüphem var.

Psu en az 400w en az.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı