100 TL civarı fan çoklayıcı önerisi

Krmdmrz

Hectopat
Arkadaşlar, kasamda 4 adet RGB fanım mevcut. Anakartımda bir tane sys-fan portu var. Bu yüzden fan çoklayıcı almam lazım ama bulamıyorum. Açılan bütün konulardaki ürünler satıştan kaldırılmış. Onlarca bilgisayarcı gezdim hiçbirinde yok. Lütfen bana fan çoklayıcı önerebilir misiniz? Fanlarım 4 pinli ve şu anlık 4 fanım var yani 4 veya üzeri fanı bağlayabileceğim bir aparat olursa çok iyi olur.
RGB için kontrolcüm mevcut bu yüzden şu an sadece ışıkları çalışıyor. Güç vermek için bir çoklayıcı almalıyım ama bulamıyorum.😔😢
Bütçe olarak ne kadar ucuza olursa o kadar iyi ama mecbursam 100 civarı.

Son düzenleme:
Hocam Amazon'dan attığınız 3 pin için o olmaz o yüzden ama diğerine bir bakacağım başka bilen, kullanan varsa bekliyorum yorumlarınızı.

Hocam Amazon'dan attığınız 3 pin için o olmaz o yüzden ama diğerine bir bakacağım başka bilen, kullanan varsa bekliyorum yorumlarınızı.
Öyle olması gerekiyor zaten, hepsi 4 pin olan bir çoklayıcı bulamazsınız. Çünkü 4. pin kontrolü sağlayan pin ve headerın devresinde sadece bir kontrol yeri bulunuyor. Ha isterseniz arayabilirsiniz.

Cahilliğime verin bilmediğimden soruyorum o zaman 4 pinli fanı 3 pinli çoklayıcıya taktığım zaman bir sıkıntı yaşamıyorum, kullanabiliyorum doğru mudur?

Cahilliğime verin bilmediğimden soruyorum o zaman 4 pinli fanı 3 pinli çoklayıcıya taktığım zaman bir sıkıntı yaşamıyorum, kullanabiliyorum doğru mudur?
Evet, o fanı referans olarak alıp diğer fanlara ona gidecek komutu veriyor çoklayıcı. Hepsi aynı hızda dönecek yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı