100 TL İSS önerisi

bununla attığınız arasındaki yani fiber ile vdsl arasındaki fark nedir?

Bununla attığınız arasındaki yani fiber ile VDSL arasındaki fark nedir?

Fiber 1000 Mbps kadar destekliyor.
Eğer altyapınız destekliyorsa fiber daha iyi.

VDSL 35 paket için dediğin doğru bize de mesaj gönderildi zam için ama aynı zam fiber 35 paket için de geçerli mi?
35 Mbps olan paketin 10 TL zam alacağı bilgisini aldım. Fiber etkilenir mi bence etkilenir. Çünkü hız paketi olarak değerlendirilecektir hizmet türü ayrı olsa da.

Netspeed'in 35 Mbps olan Speedmax Avantaj Smart paketi 63 TL. Bu paket için dahi geçerli olacaktır.

Bunun etki nedeni bence diğer firmalar. 1-2 TL fark dışında aynı fiyatı sunmaya gittikleri çok net artık.

Turknet : 35 Mbps için 85 TL talep ediyor VAE için. +10 TL ile 100 Mbps hıza kadar desteklenen hızı veriyorlar.

Comnet : Paketlerinden hiç haberim yok ve bilgide elde edemedim. Aradım firmayı açan dahi yok 20 dakika beklememe rağmen. Belki bana denk gelmiştir. Tek bilgim bu firma ile 99 TL ye 100 Mbps hız verdikleri ne kadar doğruysa artık.

Milleni.com : 35 Mbps için 85 TL istiyor. 100 Mbps için 110 TL gerçekten fazla şu dönemde. TT kıyaslaması sadece iyi fiyat dedirtiyor bana.

Şu an için Gıbır.Net en ucuzu. Ancak pek güvenemedim ben. Kullanan var mı onu dahi bilmiyorum.
Paketleri ise 35 Mbps için 70 TL, 100 Mbps için 85 TL.

Türk Telekom paketleri zaten söylemeye gerek yok. 24 Mbps için 120 TL talep eden bir firma.

Şu an ülkemizin en büyük eksikliği net konusunda 50 Mbps hız paketinin sadece TT tarafında olması. 50 Mbps için 160 TL para istiyor adamlar.

İnternet kullanıcıların çoğu paket tanımlama sorunları yüzünden sorun yaşıyor.
50 Mbps üzerini göremeyecek kişi 100 Mbps hız paketi alıp 50 Mbps sabitleme olsa dahi sorunlar yaşıyor. Kendimden biliyorum bu durumu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı