100 TL klavye önerisi

O zaman arkadaşımıza sizin de kullandığınız 100 TL fiyat bandındaki Rampage klavyeyi önerelim, imzanıza yazdığınıza göre kaliteli olmalı :)

E tabii sıkıştın hemen zaten sıkıştırmaya çalış. Ben sana rampage mi kaliteli dedim? Benim aldığım ürünler mi kaliteli dedim? Boş yorum.
 
E tabii sıkıştın hemen zaten sıkıştırmaya çalış. Ben sana rampage mi kaliteli dedim? Benim aldığım ürünler mi kaliteli dedim?
Sıkışmak biraz kaba bir tabir. Peki ben Turbox kaliteli mi dedim? Arkadaşımıza bütçesi dahilinde diğer ürünleri karşılaştırarak ve gece kullandığını belirtmesi dahilinde ortalama bir klavye önerdim. Belki yıllar boyunca kullanacak ve memnun kalacak, kimse bunu bilemez. Benim sizin fikrinize karşı çıkma gibi bir durumum yok. Turbox kalitesiz ve kötü bir markadır fakat bütçe dahilinde ana bir bileşen olmadığı için geçici olarak bu klavyeyi arkadaşımıza önerebilirim. Alternatifiniz var ise atın birlikte değerlendirebiliriz. Burada amacımız arkadaşımıza destek olmak, köstek değil.
 
Cidden Turbox mu öneriyorsunuz? Alınmayacak markaların başında gelir. Almayın aldırmayın.

Bu markanın alınabilecek tek ürünü bu. (Apaçi tarafından onay görmüştür.)

Rush RK701'in üzerinde Turbox yazanı. Aşırı derecede ışık sevdası varsa alınır. Turbox yazan kısmı güzel bir şekilde 80 150 ve 600'lük su zımparası ile zımparalar hazır.


Bütçe artarsa eğer Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alın.
 
Son düzenleme:
Şimdilik stok yok ama size Redragon K512 shiva önerim ileride stok gelebilir çünkü geçici olarak stok yok yazılmış ama o fiyata daha iyi bir seçenek yok.
 
Şimdilik stok yok ama size Redragon K512 shiva önerim ileride stok gelebilir çünkü geçici olarak stok yok yazılmış ama o fiyata daha iyi bir seçenek yok.

O 200 250₺'ye satılıyordu ama...
 

Geri
Yukarı