100 TL Klavye Önerisi

devo29

Hectopat
Arkadaşlar oyuncu klavyesi alacağım ışıklı olmasını istiyorum ve klavyeden hiç anlamıyorum. Kaliteli uzun süre dayanabilen, sıkıntı çıkarmayacak ve ergonomik rahat klavye arıyorum.
Hangi modellere bakmalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim ilginiz için benim direk b2100 set almak vardı aklımda ama böyle yapmak istemiyorum mouse de ihtiyacım var onuda önerebilirsiniz. Bu devastator klavye sağlam mı peki ?

Devastator 2 o bütçede en mantıklı seçim olacaktır. Zaten fare ihtiyacında varmış. Klavyeyi de ışıklı istiyordun. Hepsi bir arada sette.

Mouse rival 200 düşünüyorum en kötü rival 100 rastgele almak istemiyorum olmadı satarım mouseyi. Klavye de dayanıklı f/p ürünü olsun yeterli benim için yine o aralıkta en çok tercih edilen başka ürün var mı? Seçeneklerim çoğalması açısından.

Tamam hocam bu aklıma yattı mouse konusu da var o konuda hakkında da yardımcı olabilirsen sevinirim. Ayrıca b2100 set den farkı nedir kıyaslama yaparsak?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı