100 TL Klavye Önerisi

Yani klavye bütçem 100 mouse ise 120 tl kadardı. Daha önce bloody a9 kullandım elim büyük ve claw grip kullandığım için iyiydi. Bütçem yine f/p ürününden yana neler önerebilirsiniz?

Bütçeni aşıyor diye söylememiştim o modeli. O model daha iyi olur. Mekanik klavye hisli bir klavye ve RGB. Direkt onu alabilirsin. Rival 100 biraz daha büyük olabilir ama Rival 100 tavsiye etmiyorum ben. G102 alınması yönündeyim. Bir mağazada denemen çok daha iyi olur.

Masterkeys Lite L mousesi Claw Grip için pek uygun değil gibi. Ama kendim kullandığım Masterkeys Lite'ı önerim şahane bir klavyedir.

@Silinen üye Combo modelini almayacak zaten. Sadece klavyeli modelini söylüyor arkadaş. :)
Pardon kaçırmışım. :D

Dediğim gibi şu an aktif kullandığım bir klavye kesinlikle alınmalı.
IMG_20171014_110932-2976x1680.jpg

Mousesi pek iyi değil açıkçası. Sen Masterkeys Lite al, bir dr yanına G102 al, G102 Clae Grip için uygun.

Sadece klavyesini al öyle satılanları da var.

Mousesi pek iyi değil açıkçası. Sen Masterkeys Lite al, bir dr yanına G102 al, G102 Clae Grip için uygun.

Sadece klavyesini al öyle satılanları da var.

Şimdi baktım sadece tek klavye 180 tl, mouse ile birlikte olan 240 tl. Ben klavyeyi almayı düşünüyorum g102 haricinde claw grip ve büyük el için ne önerebilirsiniz çeşitlilik açısından seçeneğim çoğalsın

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı