100 TL klavye önerisi

aliköse

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Bulduğum modeller.

Ikisi arasında kaldım, oda biraz karanlık oldugundan aydınlatmalı sectim. Bilek desekli olması şarttır. Sizce hangisi alınmalı?

.

Son düzenleme:
Polygold PG-959 diye bir şey kullanıyorum. 50tlye almıştım yaklaşık 1 sene önce. Aslında geçici olarak almıştım iyi bir klavye alana kadar ancak aşırı sağlam çıktı. Örgü kablosu ve metal arka plakası var. 1 yıldır da kullanıyorum sıfır sıkıntı. Yani eğer 150 tl civarı ve yukarısı bir şey almayıp da attığın ikisi gibi bir klavye alacaksan kesinlikle değmez dediğim modele bakabilirsin çünkü belli bir fiyat altındaki klavyelerin neredeyse hepsi hemen hemen aynı.

Klavyeyi alalı
Dediginiz gibi yapacagım teşekkür ederim. - Yönlerini yazar mısınız rica etsem.
Tabiki, klavyeyi alalı henüz 1 hafta oldu öyle uzun kullanımda nasıl bir sorunlar yaratır bilemiyorum ama şuan için yaşadığım tek eksi yön w-a-s-d için gelen ekstra silikon tuşlar var bunları pek sevmedim ben çünkü yapısı gereği terleme yapıyor ve kullanılan plastikte hoş his vermiyor. Onları söküp standart yedek gelen w-a-s-d tuşlarını taktım. Onun dışında klavyenin hissiyatı ağırlığı kullanılan malzeme kalitesi gayet hoşuma gitti. Başka eksi yön olarak ne söyleyebilirim, makro tuşları yok atayabileceğimiz ekstra tuşlar da olsaydı güzel olurdu. Bence ışıklı-çin mallarına para vermektense daha sade ama dayanıklı ve hissiyatı olan bir ürün almak mantıklı olur.

Klavyeyi alalı.

Tabiki, klavyeyi alalı henüz 1 hafta oldu öyle uzun kullanımda nasıl bir sorunlar yaratır bilemiyorum ama şu an için yaşadığım tek eksi yön W-a-s-D için gelen ekstra silikon tuşlar var bunları pek sevmedim ben çünkü yapısı gereği terleme yapıyor ve kullanılan plastikte hoş his vermiyor. Onları söküp standart yedek gelen W-a-s-D tuşlarını taktım. Onun dışında klavyenin hissiyatı ağırlığı kullanılan malzeme kalitesi gayet hoşuma gitti. Başka eksi yön olarak ne söyleyebilirim, makro tuşları yok atayabileceğimiz ekstra tuşlar da olsaydı güzel olurdu. Bence ışıklı-Çin mallarına para vermektense daha sade ama dayanıklı ve hissiyatı olan bir ürün almak mantıklı olur.

Reis peki en fazla kaç tuşa basabiliyoruz bu klavyede PUBG oynuyorumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı