KralHermit
Decapat
ben 35tl ye aldım. Everest KM-3844 mouse biraz küçük ama tam bir fiyat performans
A4 Tech iyi ama o modelini bilmiyorum. A4 Tech XL-750BH Bronz Lazer Oyuncu Mouse Fiyatı bu model daha iyi ama ışıklı değil. Ve bütçeni biraz aşıyor. Gamepower mı senin dediğin a4 mi dersen de gamepower derim.Peki sizce A4 Tech + Önerdiğiniz klavye mi, yoksa Gamepower + Önerdiğiniz klavye mi?, çünkü A4 Tech iyi dedi bir çok kişi.
A4 Tech iyi ama o modelini bilmiyorum. A4 Tech XL-750BH Bronz Lazer Oyuncu Mouse Fiyatı bu model daha iyi ama ışıklı değil. Ve bütçeni biraz aşıyor. Gamepower mı senin dediğin a4 mi dersen de gamepower derim.
Everest alma bence memnun kalmazsın. Cooler Master alabilirsin
Işıklı fare almak istemenizi anlıyorum fakat farenın ışığı kullanım esnasında bi fayda sağlamıyor zamanında çok heves etmiştim ışıklı fare için ama bir şey değişmiyor. Ekstra tuşu olan fareleri tercih edin daha çok işinizi görür ışıklı mışıklı olanlara göre.
30 Lira ek bütçe ile Corsair Harpoon almanızı tavsiye ederim.Corsair Harpoon RGB Oyuncu Mouse
Klavye & fare setiymiş.Devastator II alınabilir.
Öyleyse Gamepower alabilirim, A4 Tech iyi diyenler için soruyorum, bu X7 modeli iyi midir? A4 Tech X87 Labirent Optik 2400DPI Oyuncu Mouse FiyatıHiper Dark Vane V10.
Benim arkadaşımda vardı A4Tech X7'nin farklı bir modeli kral bir mouse alın bence.Öyleyse Gamepower alabilirim, A4 Tech iyi diyenler için soruyorum, bu X7 modeli iyi midir? A4 Tech X87 Labirent Optik 2400DPI Oyuncu Mouse Fiyatı
Bunların arasında kaldım. Bunlardan birisini alacağım kesinlikle ama Pazartesi gününe kadar 160 TL alabilirsem Devastator 2 alacağım.
Şimdilik bunların arasından en çok önerileni alacağım.
![]()
Gamepower Bane Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Bane Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
En Ucuz Bilgisayar Mouse Modelleri - %25 İndirim
En ucuz ve kaliteli Bilgisayar Mouse markaları, Logitech, Microsoft'u en uygun fiyatlarla hepsiburada.com'dan satın alabilirsiniz.www.hepsiburada.com
![]()
Hıper Dark Vane V10 Klavye/mouse/mouse Pad 3lüset Makrolu - GittiGidiyor
HIPER DARK VANE V10 KLAVYE/MOUSE/MOUSE PAD 3lüSET MAKROLU en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer hiper klavye, mouse seti modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
Sizce hangisi almak daha mantıklı olur? Mouse önerenler de yanında klavye de önerse süper olur.
A4 Tech markası çok önerildi, Gamepower'ın da sırf yazılımı var diye beğeniyorum ama görünümü de güzel. Hiper de olur, direk set. Ama karar veremedim hala.
bunu tavisye ediyorum Everest KMX-99 Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Oyuncu Klavye + Fiyatı
BUNUDA BEĞENEBİLİRSİZİN SİZİ ÜZMEYECEK BİR ÜRÜN Rampage KM-R77 Siyah 3 Farklı Ledli Oyuncu Klavye + Mouse Fiyatı
Everest pek önerilmedi, A4 Tech mouse alacağım, klavye de bakarım bir şeyler.
150 Tl'lik fare çıkmasını kimse beklemiyor zaten de bu fiyata en iyi mouse gamepower bane olacaktır. Bu seti almak için bütçesini artırıp sonra yeniden mouse mı alsın?
Hiper Dark Vane V10.
Maus
En Ucuz Bilgisayar Mouse Modelleri - %25 İndirim
En ucuz ve kaliteli Bilgisayar Mouse markaları, Logitech, Microsoft'u en uygun fiyatlarla hepsiburada.com'dan satın alabilirsiniz.www.hepsiburada.com
Klavye
A4 Tech KB-28G Q Türkçe USB Oyun Klavyesi (Kauçuk Fiyatı
A4 Tech KB-28G Q Türkçe USB Oyun Klavyesi (Kauçuk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
A4tech markalı bir çok ürün kullandım bir sıkıntı yaşamadım.
ben 35tl ye aldım. Everest KM-3844 mouse biraz küçük ama tam bir fiyat performans
Selamlar, bunları almaya karar verdim:Benim arkadaşımda vardı A4Tech X7'nin farklı bir modeli kral bir mouse alın bence.
Peki sizce hangi ürünü almalıyım önerilenlerden?Rampage, Gamepower gibi çöplerden uzak durmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.