100 TL oyun önerisi

BioShock: The Collection: Paket 20 TL. Oynamayan arkadaşımı dövüyorum. Daha fazla açıklamaya gerek yok bence.

Kingdom Come: Delivarence Royal Edition: 18 TL. FPS, açık dünya, RPG ve biraz simülasyon ihtiyacını karşılar. Simülasyon dememin sebebi gerçekçiliğin dozunu arttırması biraz. Eğer orta çağ temasını seviyorsan bunu çok dert edeceğini sanmıyorum.

Dead Cells: 24 TL. DLC'leri ile paket olarak da alabilirsin, sana kalmış. 2D, rogue-like, souls-like ihtiyacını da bu oyun karşılayacak. Eğer sürekli ölmekten haz etmiyor ve klavyeni seviyorsan haber ver, başka bir oyun önereyim.

Disco Elysium - The Final Cut: 27 TL. Olurda zamlanır diye listeye koydum. Zaten en düşük fiyatında şu an. Muhtemelen şimdi oynayamayacaksın - @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE kadar İngilizcen yoksa- ama dil desteği gelince oynadığın en iyi RPG'lerden olacaktır. İncelemeler o yönde yani.

Graveyard Keeper: 8 TL. Stardew Valley'e para kalmadı diye bunu ekledim. Gerçi Stardew Valley'den daha çok beğenen hatrı sayılır bir kitle de var. Kendi mezarlığını yönetiyorsun. Rahatmalık tatlı oyunlardan biri.

Kalan 3 TL ile rozet vs. yaparsın. Veya beğenmediğin bir oyun olur, ona alternatif önerirken bu 3 TL'den yararlanabilirim.
 
en iyi RPG'lerden olacaktır. İncelemeler o yönde yani.
Alıp oynanabilir aslında. Çeviriden bakar bazı yerlerde, uğraştırır o da ama yapacak bir şey yok.
 
Alıp oynanabilir aslında. Çeviriden bakar bazı yerlerde, uğraştırır o da ama yapacak bir şey yok.
Oyunun gerçekten ağır bir İngilizce'si var. Çeviriden bakılıp yapılacak türden değil. Ayrıca oyun diyaloglar üzerine kurulmuş bir oyun. Dil bilgisi çok daha önemli oluyor bu yüzden. 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı