100 TL oyun tavsiyesi

Çok değil hafif korkunçlu gerilimli oyun önereyim madem.
1-) Dying Light---> korku değil tam olarak ama gerilim var tam aradığın korku ayarında saf korku değil tam tadında korku gerilim unsuru var(yalnız oynarsan yoksa co op arkadaşlarınla da oynayabiliyorsun lakin co op oynayınca insana gelen güven kaynaklı korku gerilim unsuru biraz azalıyor tavsiyem tek oynaman öyle korku oyunu değil sadece çok tadında miktarda var heö TR alt yazı seçeneği var ve DLC'li enhanced paketi 29 lira Steam indirimlerinde onu öneririm. Hikayesi de güzel.
2-) BioShock serisi evet biraz bunda da var hikaye olarak öneririm daha ilk oyundayım ben lakin öneriyorlar.
3-) Days Gone korku değil lakin gerilim olan çok güzel bir oyun o Hord'lar ile olan gerilim var ya enfesss enfesss hikaye de çok tatlı ana hikaye tabii çok güzel bir oyun. Türkçe dil desteği var lakin pahalı oyun ben 2. el hesap alarak oynuyorum şu anda sonuna geldim oyunun çok az kaldı bitmesine.
4-)Control Epic Games ücretsiz verdi ama indirimlerde yine makul rakamlara geliyor gerilim unsura olan çok övülen bir oyun.
5-) Resident Evil 7 ve 8 tabii ucuz olan 7 indirimlerde güzel rakamlara geliyor. Yeni üçlemedeki ilk oyun re 7 ilk başları biraz daha korku ağırlıklıyken sonradan korku aksiyona evriliyor yine çok önereceğim saf korku olmayan bir oyun re 8 ise daha aksiyona yönelen tam bir korku aksiyon oyunu mutlaka oynanmalı hikayesi çok iyidir özellikle 8.
 

Geri
Yukarı