100 TL Oyuncu Mouse Önerisi

• Konuyu başlatan Mert38
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 12.905
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın faresi bozuldu ve yeni fare almaya karar verdim. Genellikle oyun için kullanılacak. Ben Logitech G300' ü almayı düşünüyorum. 100 TL' ye kadar daha iyi bir fare öneren olmaz ise bunu almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar; CS:GO, League Of Legends, Dota 2, PayDay veya bunun gibi oyunlar oynuyorum. 100 TL' yi geçmemesi tercihimdir. Teşekkürler.

G300S öneririm bende. Ben G300 kullanıyorum, çok memnunum ve 2 sene kadar oldu alalı. Senin oynadığın oyunlar da, üstündeki tuşları aktif kullanmaya elverişli.

Fakat geçen vatan'da G300S gördüm. G300 ile aynı gibi gözüküyor uzaktan, fiyatı da biraz yüksek. Muhtemelen daha iyisidir.

G300S alabilirsiniz.

G300S öneririm bende. Ben G300 kullanıyorum, çok memnunum ve 2 sene kadar oldu alalı. Senin oynadığın oyunlar da, üstündeki tuşları aktif kullanmaya elverişli.

Fakat geçen vatan'da G300S gördüm. G300 ile aynı gibi gözüküyor uzaktan, fiyatı da biraz yüksek. Muhtemelen daha iyisidir.

G300S alabilirsiniz.
G300S biraz küçük gibi geldi bana. Elim ne büyük, ne küçük. G300' ü daha avantajlı gördüm bu yüzden.

G300S alabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla G300' ün dpi ayarı 2500'de sabit, G300s' ün dpi ise ayarlanabiliyor.

Kutudan direkt olarak cd çıkıyor değil mi hocam ? Geçen arkadaşımın biri vatan'dan everest mouse almıştı ama kutudan cd çıkmamıştı.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın faresi bozuldu ve yeni fare almaya karar verdim. Genellikle oyun için kullanılacak. Ben Logitech G300' ü almayı düşünüyorum. 100 TL' ye kadar daha iyi bir fare öneren olmaz ise bunu almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar; CS:GO, League Of Legends, Dota 2, PayDay veya bunun gibi oyunlar oynuyorum. 100 TL' yi geçmemesi tercihimdir. Teşekkürler.
Logitech G300 kullanıyorum.Gayet memnunum sizinde kullanmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı