100 TL Uçlu Kalem Önerisi

S54337

Hectopat
Daha fazla  
Max 100 TL, okuldaki zorlu koşullara dayanabilecek 0.7 uçlu kaleme ihtiyacım var. Dayanıklı ve uzun süre gidebilmesi dışında herhangi bir özelliği önemli değil benim için. Farka değecekse 20-30 TL arttırmaya çalışırım bütçeyi.

Son düzenleme:
Faber Castell Grip 1347 önerebilirim. Ama bunun haricinde Rotring Rapid de şiddetle tavsiye ederim. Tank gibi kalemdir. Piyasa fiyatı yaklaşık 100-150 lira arasında değişebiliyor. Butik kırtasiyelerde 150 lira civarında, d&r tarzı yerlerden alırsanız 90-100 lira bandında olabiliyor. Dayanıklılık ve uzun süre kullanım açısından değerlendirirsek Rotring Rapid kesinlikle bir kilometre taşıdır. İşim gereği arazide çalışıyorum. 2013 yılında aldığım Rotring Rapid hala takır takır çalışmakta.

Faber Castell Grip 1347 önerebilirim. Ama bunun haricinde Rotring Rapid de şiddetle tavsiye ederim. Tank gibi kalemdir. Piyasa fiyatı yaklaşık 100-150 lira arasında değişebiliyor. Butik kırtasiyelerde 150 lira civarında, D&R tarzı yerlerden alırsanız 90-100 lira bandında olabiliyor. Dayanıklılık ve uzun süre kullanım açısından değerlendirirsek Rotring Rapid kesinlikle bir kilometre taşıdır. İşim gereği arazide çalışıyorum. 2013 yılında aldığım Rotring Rapid hala takır takır çalışmakta.

Rotringin ucu hiç güven vermiyor. Faber Castell'in daha kalın ve sanırım kullanmadığım zaman içine sokabiliyorum ucundaki demir parçayı. Rotringde zorlu okul koşullarında kırılabilir gibime geliyor. Faber Castell grip 2011 nasıl sizce? Daha önce kullanmıştım çok kaliteli ama fiyatı çok fazla. Önerileriniz için teşekkürler bu arada.
Düzenleme: Rotringin de içine girebiliyormuş uç kısmı. 84 lira Amazon'da sipariş veriyorum başka öneriniz yoksa hocam.

Rotringin ucu hiç güven vermiyor. Faber Castell'in daha kalın ve sanırım kullanmadığım zaman içine sokabiliyorum ucundaki demir parçayı. Rotringde zorlu okul koşullarında kırılabilir gibime geliyor. Faber Castell grip 2011 nasıl sizce? Daha önce kullanmıştım çok kaliteli ama fiyatı çok fazla. Önerileriniz için teşekkürler bu arada.
Düzenleme: Rotringin de içine girebiliyormuş uç kısmı. 84 lira Amazon'da sipariş veriyorum başka öneriniz yoksa hocam.
Aynen Rotring Rapid'in de en büyük artısı zaten klasik Rotring sorunu olan uç yamulmasını önlemek adına iki basmalı sistemi olması. ilk basışta iğne kısmı yuvasından çıkar daha sonra uç basılır. Bu arada Faber Castell grip 1347'de oldukça iyi kalemdir. En büyük artısı da zaten Rotring'den farklı olarak uç kısmının iğne şeklinde olmaması ve aynı şekilde uç kısmının içe gömülebiliyor olması. Her iki kalemi de gittiğiniz zaman mağazaya veya Youtube'dan inceleyin. Gözünüze güzel geleni seçin. Her ikisi de iyi kalemlerdir. Grip 1347'yi ben yaklaşık 20 senedir kullanmaktayım. Grip 2011'de kullandım çok moda bir kalem ancak bana hep ucuz gözükmüştür. basış hissi vs. ucuz gelmiştir bana hep :).

Aynen Rotring Rapid'in de en büyük artısı zaten klasik Rotring sorunu olan uç yamulmasını önlemek adına iki basmalı sistemi olması. İlk basışta iğne kısmı yuvasından çıkar daha sonra uç basılır. Bu arada Faber Castell grip 1347'de oldukça iyi kalemdir. En büyük artısı da zaten Rotring'den farklı olarak uç kısmının iğne şeklinde olmaması ve aynı şekilde uç kısmının içe gömülebiliyor olması. Her iki kalemi de gittiğiniz zaman mağazaya veya YouTube'dan inceleyin. Gözünüze güzel geleni seçin. Her ikisi de iyi kalemlerdir. Grip 1347'yi ben yaklaşık 20 senedir kullanmaktayım. Grip 2011'de kullandım çok moda bir kalem ancak bana hep ucuz gözükmüştür. Basış hissi vs. ucuz gelmiştir bana hep :).

Valla 2011 kalitesiz gibi duruyor da 5 sene kullandım. Sayısız kez yere düşürdüm. Çok kötü şeyler yaşadı kalem. Hiçbir şey olmadı. En son kaybettim kalemi. Rapid sipariş verdim az önce. Sağ olun öneri için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı