100 TL'ye 16 Mbps internet sağlayıcı önerisi

Hazırda 100 TL verdiğimiz ama sadece 8 ila 10 Mbps alabildiğimiz Türk Telekom var. Bundan daha iyi bir internet sağlayıcısı var mı bana önerebileceğiniz çünkü en azından 16 Mbps olsa bile almak isterim? Ne yapmam gerekiyor? Önerilerinize açığım.
Sizin Oranın alt yapısı güzelse süpeonline kullanın ama sakın ama sakın vodafone kullanmayın berbat hizmet+berbat internet:çöp gezegeni gibi birşey

16Mbps internetin 8-10 Mbps'ini mi kullanabiliyorsunuz?
16'lık internetin bu kadarını kullanıyorsanız altyapı bu kadar destekliyordur.
Her marka kendi altyapısında güzel ama bu hızları kullanacağınız için her hangi bir markayı satın alabilirsiniz. Turknet falan tercih edilebilir. Fiyatı daha ucuzdur.
Evet.

Hocam, ben şu an 129 TL'ye Turkcell Superonline 100 Mbps internet kullanıyorum. Çok da memnunum. Ardından kampanya geldi, 24 ay 149 TL'ye 100Mbps & Galaxy Buds+ kampanyasıyla aldım. Çok da memnunum.

hız.jpg

Burada sadece ADSL Var.
O zaman herhangi bir internet sağlayıcısını kullanabilirsiniz. Tavsiyem Türknet'tir. Memnun kalmazsanız tahattüt olmadığı için rahatça ayrılabilirsiniz.
O zaman herhangi bir internet sağlayıcısını kullanabilirsiniz. Tavsiyem Türknet'tir. Memnun kalmazsanız tahattüt olmadığı için rahatça ayrılabilirsiniz.
Denemekte fayda var.

Burada sadece ADSL var.

Kusura bakma yazdıysan gözümden kaçmış. Eğer yeterli talep olursa Turkcell hat çekiyor diye biliyorum. Apartmanla görüşmek lazım. Ama eğer uğraşılmaz deniliyorsa diğer arkadaşında önerdiği gibi TurkNet tercih edilebilir memnun olanların sayısı bir hayli fazla.

Kusura bakma yazdıysan gözümden kaçmış. Eğer yeterli talep olursa Turkcell hat çekiyor diye biliyorum. Apartmanla görüşmek lazım. Ama eğer uğraşılmaz deniliyorsa diğer arkadaşında önerdiği gibi TurkNet tercih edilebilir memnun olanların sayısı bir hayli fazla.
Apartman da oturmuyorum ki kendi evimiz var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı