FlyingHopes
Hectopat
Daha fazla
Güncel kurun etkisiyle her şeyin fiyatı artarken, bu bütçe aralığındaki en iyi termal macun önerilerinizi bekliyorum.
@Friqher1881 Ne kadar süredir kullandınız ve bu macunun dayanıklılığı ne kadardır? (sıcaklık değişimi ve kaç ay arayla değiştirmek gerektiği açısından soruyorum)
@GalaxySal450 Sizin bir öneriniz var mı?
Rampage olan kesinlikle alınmaz. @GalaxySal450 hocamız şuanda raporlu.Yazamıyor.Ben önereyim onun yerine.Güncel kurun etkisiyle her şeyin fiyatı artarken, bu bütçe aralığındaki en iyi termal macun önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim, bu macun 6 ay idare edebilir mi her sürdükten sonra ve sıcaklık değişimi ne kadar olur sizce? MX-4'ün en ucuz fiyatı en son baktığımda 130-140₺ civarıydı, aradaki farkı vermeye değer mi, o açıdan merak ediyorum. Laptop kullandığım için CPU sıcaklıkları 90 derecenin üzerinde ve 2 senedir termal macun değiştirmedik.Rampage olan kesinlikle alınmaz. @GalaxySal450 hocamız şuanda raporlu.Yazamıyor.Ben önereyim onun yerine.
Rampage olan kesinlikle alınmaz. @GalaxySal450 hocamız şu anda raporlu. Yazamıyor. Ben önereyim onun yerine.
MX-4 önermiyoruz. MX-6 veya attığıma bakabilirsiniz. Fazla vermek istemezseniz direkt atttığımı alınız.Teşekkür ederim, bu macun 6 ay idare edebilir mi her sürdükten sonra ve sıcaklık değişimi ne kadar olur sizce? MX-4'ün en ucuz fiyatı en son baktığımda 130-140₺ civarıydı, aradaki farkı vermeye değer mi, o açıdan merak ediyorum. Laptop kullandığım için CPU sıcaklıkları 90 derecenin üzerinde ve 2 senedir termal macun değiştirmedik.
Peki o halde, dediğiniz macunu alıyorum, umarım sıkıntı çıkmaz.MX-4 önermiyoruz. MX-6 veya attığıma bakabilirsiniz. Fazla vermek istemezseniz direkt atttığımı alınız.
İletkenliği çok düşük (1.63 w/kw), kötü marka. Cooler Master HTK-002 ile benzer perfomans.Niye alınmasın?
MX-4 önermiyorum. Nedeni şu:Teşekkür ederim, bu macun 6 ay idare edebilir mi her sürdükten sonra ve sıcaklık değişimi ne kadar olur sizce? MX-4'ün en ucuz fiyatı en son baktığımda 130-140₺ civarıydı, aradaki farkı vermeye değer mi, o açıdan merak ediyorum. Laptop kullandığım için CPU sıcaklıkları 90 derecenin üzerinde ve 2 senedir termal macun değiştirmedik.
Hayırlı olsun hocam.Peki o halde, dediğiniz macunu alıyorum, umarım sıkıntı çıkmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.