100 TL’ye Logitech G231 Alınır mı?

EfeBozkurt19

Hectopat
Letgo’da dolaşırken denk geldim, 100 liraya Logitech G231 alınır mı? Kutusu, garantisi duruyor ve çiziksiz. Temiz kullanışmış fikrinizi alayım dedim. CS:GO oynuyorum 7.1 Çevresel Ses kartına sahip iyi olduğunu düşünüyorum. Beni pişman eder mi?
100 TL’ye HyperX Cloud Stringer’da buldum seçenekler arasında....

Son düzenleme:
Asla etmez 2 sene kullandım ve F/P ürünüdür 100 TL ye bulduysanız kaçırmayın işinizi fazlasıyla görecektir.

HyperX Stringer’e ne diyorsun hocam?
Marka olarak yorum yapmam daha uygun olucak çünkü daha önce kullanmadığım için size yanlış bilgi aktarmak istemem fakat günümüzde bir çok yayıncı Kingstone kulaklık kullanıyor ve o kadar çok övgüler geliyor ki kulaklığa inanılmaz derece kullanmadığım için ben kulaklığı övemem fakat Logitechten kat kat üst seviye bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.

Letgo’da dolaşırken denk geldim, 100 liraya Logitech G231 alınır mı? Kutusu, garantisi duruyor ve çiziksiz. Temiz kullanışmış fikrinizi alayım dedim. CS:GO oynuyorum 7.1 Çevresel Ses kartına sahip iyi olduğunu düşünüyorum. Beni pişman eder mi?
100 TL’ye HyperX Cloud Stringer’da buldum seçenekler arasında....
HyperX Cloud Stringer'i öneririm.

Son düzenleme:
Afedersiniz kulaklığı kullanmadan kat kat üst seviye bir kulaklık olduğunu nereden biliyorsunuz?
Yapılan yorumlar ve bir çok insanın kullandığını görüyoruz allah göz vermiş ve Logitech kullandığım için ne kadar kaliteli olduğunuda biliyorum 200 TL'lik kulak ile 500 TL'lik kulaklığı karşılaştırıyoruz malzeme kalitesi farkı olmasa ve kaliteli bir ürün olmasa Kingston kimse kullanmaza fakat günümüzde 10 yayıncıdan 8 i Kingston kullanıyor karşılaştırma yaparken bunu teğete alarak yaptım ve eminim ki Logitech ile Kingston karşılaştırma yapıldığında Kingston üstün gelecektir.

Geçen gün teknosa mağazasından 204 TL'ye sıfır olarak aldım ve gayet güzel bir kulaklık konforu filan çok iyi kulağı ağrıtmıyor tabii kişiye göre değişir. Almadan önce forumda bir yorum görmüştüm o paraya alınmaz diye bu yüzden korkarak almıştım bende fakat kullanıyorum bir kaç gündür ve çok memnunum ama stereo kulaklık yani ses kasma konusunda çok fazla bir beklenti içerisinde olma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı