100 TL'ye oyuncu klavyesi önerisi

150-200TL ye giriş seviyesi mekanik ışıklı klavyeler var.
Motospeed Mekanik CK104 150TL
Frisby Dandik (iş görür) mekanik klavye 200TL
Cooler Master mekanik giriş seviyesi klavye 250-300TL

Bütçeyi arttırıp bunlara bakın derim.
 
Peki birşey soracağım. Bende Everest önerdiğim klavye var ve memnunum neden Everest'i kimse sevmiyor?

Lenovo A6020a41 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Çoğu ürününün malzeme kalitesi kötü, alanların yarısından çoğu birkaç aya çöpe atıyor. Her markada olduğu gibi istisnalar var tabii, ancak birkaç aya bozulursa suçlu bunu öneren oluyor. Bu sebeple kimse ''Everest'' önermek istemiyor.
 
Neye dayanarak söylüyorsun bunu? G103, B120'den daha kaliteli bir klavye. Sadece ışıklı değil. Yoksa alternatifsiz olarak alınacak bir ürün.
G103 parasını haketmiyor demek istedim. Gerçekdende parasını haketmiyor. Normal bir klavye hiç bir ekstra özelliği yok. O klavyenin maksimum ederi benim gözümde 70 TL'dir. Öyle bir klavyeye 100 TL civarlarında para verilmez.
 
Klavyenin birkaç yıla kadar fiyatı belirttiğiniz fiyattaydı zaten. Ayrıca özelliğe göre para verilmez. Eğer öyle bir düşünceniz varsa Everest'in renkli ışıklı klavyelerinden alabilirsiniz. Önemli olan hissiyat, kullanım, kalitedir. G103'te ise bunlar fazla fazla var.
 
Klavyenin birkaç yıla kadar fiyatı belirttiğiniz fiyattaydı zaten. Ayrıca özelliğe göre para verilmez. Eğer öyle bir düşünceniz varsa Everest'in renkli ışıklı klavyelerinden alabilirsiniz. Önemli olan hissiyat, kullanım, kalitedir. G103'te ise bunlar fazla fazla var.
Kullanım,kalite,hissiyat... Bu zamana kadar emin olun bir sürü klavye kullandım. Microsoft,everest,tigoes,trust,logitech,razer,preo... Ve daha fazlası G103'ün bilek desteği çok dandik lakin uzun ömürlü bir klavye ben tasarıma önem veririm ve klavyenin bilek desteği kullanarak masada durursa bakkal amcanın klavyelerine benziyor... Ben beğenmiyorum Rampage'yide bu kadar gömmemelisiniz. Çok kalite ve güzel ürünleri oluyor Rampage'nin... Özelliğine göre para verilmez diyorsunuz... O zaman gidip microsoftun klavyelerinden alabilirsiniz aşırı kaliteli uzun ömürlüler. Özelliğine para verilmez diyip kütük gibi bir klavyede alınmaması gerekir eğer ''OYUNCU KLAVYESİ'' alınıyor ise.
 
Buna bir bakın klavye tuşları harika yeni başlayanlar için :)))

Hocam konu 2017'de açılmış.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı