A4 Tech R4 V-Track Kablosuz Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar Hocam X7'lerin hepsi kablolu bu model de var sadeceA4 Tech x7 mouse al yada Everest'in ürünlerine bak.
Vatan gibi teknoloji marketlerden alabilirim hocam.İlla vatandan mı alman lazım ?
Hocam harika bir mouse lakin kablosuz arıyorum. Laptop kullandığım için çok zorlanıyorum.
Haklısınız hocam ama aşırı zorlanıyorum. G100 var bende belki bilirsiniz. Kabloları falan aşırı zorlanıyorum. Yanında da atanabilir tuş yok. Counter Strike: Global Offensive oynarken baya kolaylayacak işimi. Hem kablo olayı olmayacak hemde atadığım tuşlar ile rahat oynayacağım. Bunun için dedim.Eğer bir mouse alacaksan, 30 tl almayacaksın, sen en iyi bilgisayara sahip olabalirsin ama eğer bir oyuncu diyorsan kendine en iyi mouse seçmen lazım. Kulaklık 10 tl olsada olur, klavye 5 tl olsada olur ama sen oyunu mouse ile oynarsın.
Kablosuz öneriniz var mıdır ? Çünkü bende G100 var ondan alacaksam kablosuz almak daha mantıklı geliyor.Bütçene göre Logitech G300, G400s ve G500s'e bakmanı öneririm. A4 Tech sakın alma. Logitech çok kaliteli yazılımını da internetten indirirsen iyiki almışım diyeceksin. Hayırlı olsun.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.