1000-1200 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

Nvidia yerine AMD almamın temel nedeni benim bütçeme alınacak en iyi kartın nvidia sekmesinde GTX 970 olması idi. Ve biliyorsunuz ki, GTX 970 en çok CW sorunu çıkaran kart, bende risk almak istemiyorum.
 
Onu tam olarak bilmiyorum fakat Sapphire Tri-X programı ile Gaming, OC ve Slient moduna alabailirsiniz.

Çok anlıyorum diye milletin konusuna cevap yazmaya çalışma kardeş.
Sapphire NITRO R9 390X Tri-X
X zaten AMD'de fabrika çıkışı oc edilmiş ve edilebilir anlamına gelir :esne:

Sapphire R9 390X alıp gönül rahatlığı ile yıllarca kullanabilirsiniz. Teknoloji şans işidir; kartın bir kusuru çıkabilir, bunu ''Sapphire kötüdür.'' yorumuna bağlamayın. Zira bu forumda da birkaç kişinin servise işi düşmüştü, oldukça memnundular.
Aynen AMD kullan gönül rahatlığıyla elektrik faturasını iyice öde .
 
Kart 30 günde, günde 6,7 saat çalışırsa maksimum seviye olarak kaç liralık elektrik yer?

Bak kardeşim ben'de AMD kullanıyorum. Bulunduğun bölge, şehir farkeder böyle durumlar da. Bana her ay gelen fatura 70 lira ve evde kimse yok. İşten eve geldiğimde kullanırım sadece. Elbette buzdolabı çamaşır makinesi'de var ev de. Yani kaba tabir de söyledim ben sana. Hesaplanması da yapılır ince şekilde.

@ViciousC ha sana şunu da söyleyim 2 hafta oldu kuzenime sistem topladık. Ekran kartı Asus GTX 970 4GB Turbo. Şuan hiçbir sıkıntısını görmedik şükür. Bizi oyunlar da tatmin de etti. Özellikle GTA 5'de. Youtube'da videolarını'da izliyebilirsin.
Benim şahsi düşüncem her ne kadar AMD GPU kullansam'da nVidia ekran kartına geçiş yapcam. Aklımda şuan MSI GTX 980 var ya da biraz daha bekleyip yeni nesil ekran kartlarına geçiş yapacağım.
 
Benimde aklımda ilk GTX 970 vardı ama hem CW sorunu ve 3.5 belleği görünce direk kafamı AMD'ye çevirdim. Ayrıca forumda çoğu kişi render ve oyun için nVidia ham oyun performansı içinse AMD öneriyor. Benim zaten tek isteğim bu karttan kaliteli oyun oynamak, hiç bir efektten ödün vermeden en yüksek kalitede akıcı bir oyun deneyimi. Bu yüzden nVidia markasına soğuk yaklaşıyorum.
 
Çok anlıyorum diye milletin konusuna cevap yazmaya çalışma kardeş.
Sapphire NITRO R9 390X Tri-X
X zaten AMD'de fabrika çıkışı oc edilmiş ve edilebilir anlamına gelir :esne:


Aynen AMD kullan gönül rahatlığıyla elektrik faturasını iyice öde .
Size çok anlıyorum diye bir şey demedim. Arkadaşa elimden geldiğince yardım ediyorum senin sürekli beni aşşağılamaya çalışıp başka bir işle uğaşmamanızın aksine.
 
1-Oyunları optimize etmek için ve video çekmek için AMD'nin yaptığı Raptr programını kullanabilirsiniz.
2-Güç kaynağı olarak en az 600W almalısınız.
3-Eğer R9 390 alacaksanız Sapphire, R9 390X alacaksanız Asus ya da MSI tercih edin.
 
Sapphire R9 390 ve 650W 80+ bir PSU almalısın.
Edit: Bütçe yeterse kesinlikle Sapphire R9 390X ve 700W bir PSU alın derim ama "SAPPHİRE" alın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı