1000-1200 TL Gamepad Önerisi

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Genellikle rekabetçi/FPS oyunlarından çok hikayeli (Elden Ring, Witcher, GoW) tarzı oyunlarda oynamak için, yaklaşık 1000-1200 TL fiyat bandında uzun kullanımda rahat ettirecek, eli yormayacak ve mümkünse kablosuz gamepad arıyorum.

Aklımda DualSense var ama 1500-1600 TL edecek bir fiyatı var mı bilemiyorum. Bütçeyi arttırıp direkt DualSense almayı değer mi? Yeni nesil PS gamepadleri sanırım direkt bilgisayarlara entegre olabiliyor. Eskiden program yükleyip uğraşıyorduk. Şimdi direkt bağlanıyor sanırım. DualSense haptic trigger modu çalışıyor mu? Adaptive trigger sanırım diğer adı. Laptopa bağlamada bir sorun yaşar mıyım? Steam'de direkt oluyor ama Steam dışı bazı platformlar gamepad desteklemiyor sanırım. Bu sorunu nasıl halledeceğim?

Bence dualshock 4 v2 al hocam rahattır 900 e bulabilirsin ama dersen ki az daha parayı kıyıp daha yüksek teknoloji alayım o zaman dualsensi alabilirsin ama şahsen rahatlık olarak dualshock4 v2 daha iyidir hem tutuş anlamında hem de steame rahat bağlanabilmesi

Eğer 1349 TL'ye çıkabilirsen önerim ps5 kolu olur.
2 hafta önce ben satın aldım fakat stok takibi yapman lazım ve anlık olarak düşen stoğun mağazasını araman gerekiyor. Biraz uğraştırıcı ama değer.

Bence dualshock 4 v2 al hocam rahattır 900 e bulabilirsin ama dersen ki az daha parayı kıyıp daha yüksek teknoloji alayım o zaman dualsensi alabilirsin ama şahsen rahatlık olarak dualshock4 v2 daha iyidir hem tutuş anlamında hem de steame rahat bağlanabilmesi
Orijinal Dualshock 4'lerin üretimi durdu diye biliyorum. Piyasada 2. el dışı orijinal bulmak zor diyorlar. V2 olan modelini bilmiyorum ama araştıracağım hocam. Teşekkürler öneriniz için.

Eğer 1349 TL'ye çıkabilirsen önerim ps5 kolu olur.
2 hafta önce ben satın aldım fakat stok takibi yapman lazım ve anlık olarak düşen stoğun mağazasını araman gerekiyor. Biraz uğraştırıcı ama değer.
Hocam, https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualsense-siyah-kablosuz-ps5-fiyati,1232988545.html

Buralarda direkt çoğu modeli var. Hepsi orijinaldir sanırım. Stok takibine gerek var mı ki? Ama aslında dediğiniz renk için yapılır şimdi doğru söylüyorsunuz :) . Kamuflaj yeşili çok hoşuma gidiyor.

Orijinal Dualshock 4'lerin üretimi durdu diye biliyorum. Piyasada 2. el dışı orijinal bulmak zor diyorlar. V2 olan modelini bilmiyorum ama araştıracağım hocam. Teşekkürler öneriniz için.

Hocam, Sony DualSense Siyah Kablosuz PS5 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Buralarda direkt çoğu modeli var. Hepsi orijinaldir sanırım. Stok takibine gerek var mı ki? Ama aslında dediğiniz renk için yapılır şimdi doğru söylüyorsunuz :) . Kamuflaj yeşili çok hoşuma gidiyor.
Evet haklısınız fakat sonuçta 1600TL yerine 1349TL. Ben satın aldığımda pembe rengi vardı onun için uğraşmıştım ama attığım model de çok hoş gözüküyor. 😁

Eli yormasın istiyorsanız 2. el Xbox kolu çok daha ergonomik ve windowsda sorunsuz. DS de adaptiv trigger çalışması için kablolu bağlamanız ve oyunun bunu tanıması gerekli. DS de hala bilgisayarda kullanmak için ya Steam ya da ara uygulama gerekiyor galiba emin değilim. 2. el kapalı kutulu ya da sıfır ayarında bütçeniz içinde bulunuyor. Ayrıca şarj edilebilir 4 pil alıp istediğiniz kadar kablosuz kullanabilirsiniz. DS için şarj etmeniz ve kablolu kullanmanız gerekir.

Eli yormasın istiyorsanız 2. el Xbox kolu çok daha ergonomik ve windowsda sorunsuz. DS de adaptiv trigger çalışması için kablolu bağlamanız ve oyunun bunu tanıması gerekli. DS de hala bilgisayarda kullanmak için ya Steam ya da ara uygulama gerekiyor galiba emin değilim. 2. el kapalı kutulu ya da sıfır ayarında bütçeniz içinde bulunuyor. Ayrıca şarj edilebilir 4 pil alıp istediğiniz kadar kablosuz kullanabilirsiniz. DS için şarj etmeniz ve kablolu kullanmanız gerekir.
Xbox kolları da çok öneriliyor ama o kola alışacağımı sanmıyorum. Uzun zamandır Xbox da kullanmadım.
Aslında dediğiniz gibi daha rahat, ergonomik ve bilgisayarda çok daha sorunsuz çalışıyor. Ama DS kısmında da dokunmatik, adaptive trigger gibi bir çok yeni nesil özelliği var. Bilemedim şimdi...

Xbox kolları da çok öneriliyor ama o kola alışacağımı sanmıyorum. Uzun zamandır Xbox'da kullanmadım.
Aslında dediğiniz gibi daha rahat, ergonomik ve bilgisayarda çok daha sorunsuz çalışıyor. Ama DS kısmında da dokunmatik, adaptive trigger gibi birçok yeni nesil özelliği var. Bilemedim şimdi...

Touchpad ve adaptive trigger gereksiz bir özellik. Zaten Sony dışında adaptiv trigger kullanan marka çok az. Xbox koluna alışması 2 gun sürüyor ve dediğim gibi yaslanıp kablosuz oynamayı seviyorsanız 4 şarj edilebilir pil ile değiştirip sürekli kablosuz kullanabilirsiniz fakat DS de şarj etmeniz gerekecek.

Bütçe arttırma imkanın varsa Xbox

Touchpad ve adaptive trigger gereksiz bir özellik. Zaten Sony dışında adaptiv trigger kullanan marka çok az. Xbox koluna alışması 2 gun sürüyor ve dediğim gibi yaslanıp kablosuz oynamayı seviyorsanız 4 şarj edilebilir pil ile değiştirip sürekli kablosuz kullanabilirsiniz fakat DS de şarj etmeniz gerekecek.
Teşekkürler Xbox almaya çalışacağım. Dualsense'i de Xbox'u da bir yerde deneyip kararımı vereceğim artık.

Xbox Series X'te kullanılan kol ile, linkte attığınız kol aynı mı hocam @temmuzz ? 9. nesil en son üretilen nesil mi? En yeni modeli nedir? Hem PS5 Dualsense hem Xbox kolu kullananan birisiniz sanırım. Birinden diğerine geçince alışma konusunda sıkıntı oluyor mu yoksa hemen eliniz alışıyor mu? Bu iki üründen Xbox'u seçtiyseniz gerçekten dedikleri kadar ergonomik ve rahattır muhtemelen. Benim de aklımda vardı ama sadece alışamama, alışamayıp sevmeme korkusu vardı içimde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı