1000 - 1200 TL klavye - mouse - mousepad - kulaklık önerisi

VEYA

Toplam 1255 tutuyor hocam.

Son düzenleme:

VEYA

Hocam Asus TUF Gaming M3 Aura mause nasıl bakabilir misin

Malzeme kalitesi berbat bir mouse. O yüzden bu iki mouse çok daha iyi. Sabre Pro alınabilecek eni iyi mouseler'dan biri.

Attığım ürünlerin hepsi kaliteli. Bütçeniz 130 tl civarı artarsa. Steelseries qck+ mousepad almanızı tavsiye ederim.

@550519 hocam sizde birkaç öneride bulunabilirsiniz.

Malzeme kalitesi berbat bir mouse. O yüzden bu iki mouse çok daha iyi. Sabre Pro alınabilecek eni iyi mouseler'dan biri.

Attığım ürünlerin hepsi kaliteli. Bütçeniz 130 tl civarı artarsa. Steelseries qck+ mousepad almanızı tavsiye ederim.

Bütçe çok sorun degil

Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad Fiyatları ve Özellikleri fiyatı uygunmu

VEYA

Rival 3'ün yerine Corsair Sabre Pro ve AOC AGM700 tercih edilmeli.

Rival 3 fiyatını hak etmiyor ve kronik LOD sorunu var. Onun haricindekilerini ben de öneririm.

Rival 3'ün yerine Corsair Sabre Pro ve AOC AGM700 tercih edilmeli.

Rival 3 fiyatını hak etmiyor ve kronik LOD sorunu var. Onun haricindekilerini ben de öneririm.
Hocam bende şu an rival 3 kullanıyorum. Fakat 5 gündür aldım. Yani iade edebilirim. Bu sorun çok mu kötü? Eğer öyleyse iade etmem gerekecek. Fps oyunları oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı