1000-1200W güç kaynağı tavsiyesi

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏

Bunlar dışında bir de FSP Hydro PTM Pro var.
Bütçeye bakılmaksızın, hangisi tercih edilmeli?
Ekran kartı ASRock Steel Legend 9070 XT. 2x8 güç bağlantısına sahip. Normalde Raijintek cratos 1200W alacaktım fakat bobin sesinden şikayetçi birkaç kullanıcı gördüm. İkileme girdim açıkçası. Daha iyi olan Ampere modelini alayım diyorum fakat bütçeyi artırınca alternatifler de çoğaldı.

Ekran kartı ASRock Steel Legend 9070 XT. 2x8 güç bağlantısına sahip. Normalde Raijintek cratos 1200W alacaktım fakat bobin sesinden şikayetçi birkaç kullanıcı gördüm. İkileme girdim açıkçası. Daha iyi olan Ampere modelini alayım diyorum fakat bütçeyi artırınca alternatifler de çoğaldı.
Ampere en mantıklısı bana göre.

Ampere en mantıklısı bana göre.
Teşekkür ederim. Fiyatı en uygun olan da o. Aralarındaki fiyat farkını anlamlandıramıyorum açıkçası. Arada kaldım o yüzden, hazır bu kadar çıkmışken biraz daha ekleyip daha iyileri varsa alayım demiştim. Başka öneriniz var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı