1000-1500 TL arası mouse önerisi

Bütçe
1499

erkantechno

Centipat
Katılım
29 Nisan 2023
Mesajlar
437
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek


Selam, yeni bir mouse almak istiyorum. Genellikle FPS oyunlarında kullanmayı düşünüyorum. Bu iki modeli deneme şansım oldum elime tam oturuyor bu modellerden küçük bir mouse istemiyorum, bu modelleri deneyen kullanan varsa görüşlerini paylaşabilir mi? DeathAdder V2 Pro modeli kablosuz olduğu için herhangi bir gecikme sorunu yaşar mıyım? Başka önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz?
 
Sakın DeathAdder V2 Pro alma pişman olursun. Yeni aldım, herkes öneriyordu ve elimin boyuna göreydi ama mouse bana çok ağır geldi ve sadece palm grip için uygun. Razer Basilisk V3 al, ben bu fareyi alırken mağazada onu daha çok beğenmiştim ama Bluetooth diye V2 Pro aldım, aynı hatayı yapma bu mouse çok hantal.
Sen beğenmedin diye mouse'yi kötülemenin bir anlamı yok 3,5 Yıldır sorunsuz kullanıyorum Ne hantal ne de çok ağır tam olması gerektiği gibi.
 
Hocam memnun musunuz? Bu bütçede daha iyisi var mı?
Memnunum. İçinde piyasanın en iyi sensörlerinden var. Fakat ben FPS oyunları amaçlı almadım Razer sistem dizdiğim için almıştım bu fareyi.
 
Arkadaşlar bende biraz araştırdım Deathadder v2 pro niyetiyle gittim Basilisk V3 le birlikte ikisinide elimle denedim mağazada. bi defa V2 pronun click sesi çok kötü dandik hissiyatı veriyor. Ayrıca benim mouse tutuşuma göre çok basit duruyor. Basilisk V3 Aldım evet aradığım şey buydu. Dün gece baya bi oynadım arkadaşlar mouse u elinizle tam kavrayarak oynuyorsanız Basilisk V3 buna göre üretilmiş diyebilirim. Ben memnunum şu an hassasiyet alışma sürecindeyim hassasiyetine bi alışırsam oyun arkadaşlarım yandı diyebilirim. Bu arada bu basiliskin scroll tekerleği isterseniz serbest isterseniz tırtıklı yapılabiliyor ve bunu sadece bir tuşa basarak yapıyor bu da ayrı bi güzellikti oyunlarda farklı nette gezinirken farklı seçiyorum çok kullanışlı.
 

Geri
Yukarı