1000-1500 TL arası parfüm önerisi

buluttan

Hectopat
Katılım
5 Aralık 2020
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta yazdığım gibi 1000-1500 TL arası EDP parfüm önerisine ihtiyacım var, Daha önce Bleu de Chanel kullandım ve çok kalıcı ve güzel kokan bir parfümdü fakat bu fiyatlardan sonra maalesef benim için çok mümkün gibi gözükmüyor. 1500 TL'yi geçmezse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
 
Önümüz kış, Stronger With You diyorum bu fiyat için. Eğer doldurma yaptırır yada MAD tarzı yerlere bakmak istersen Kirke Tiziana Terenzi diyorum. Bunları da beğenmezsen Lacoste Red.

versace eros edt 100 ML erkek parfüm en iyisi iyice bakarsanız 1350 TL'ye bulabilirsiniz.​

Klişe bir parfüm önermişsin. Dışarıda her 10 kişiden 6'sı bundan kokuyor bundan dolayı disslike attım. Sen bana niye attın merak ettim :D Yaşın küçük sanırım.
 
Parfümlerde EDT, EDP'ye takılmayın, öyle parfümler var ki EDT olmasına rağmen EDP'leri sollar kalıcılık konusunda, aynı şekilde öyle parfümler var ki EDP olmasına rağmen 4-5 saat kalıcılığı vardır. Konsantrasyonlar artık bir pazarlama aleti haline geldi parfümlerde.

Ben bu fiyata size burberry london önerebilirim. Bu parfüm hem uygun, hem yaygın değil hem de kokusu gerçekten fiyatının çok üstünde kokuyor. Niş kalitede bir koku diyebilirim rahatlıkla, kendim de severek kullanıyorum 1 yıldır. Ama denemeden almayın sakın, genel beğeniye hitap eden bir kokusu yok.

Stronger with you parfümünüde alabilirsiniz ama bu parfüm aşırı yaygın, 2 gün önce 5 ml stronger with you satın aldım denemek için, parfüme daha toplu taşımaya bindiğim gibi 5-6 kez denk geldim. Onun haricinde okulda da çokça kez denk geldim. Güzel koku ama artık klişe olmuş, ben orijinal kokmak istediğim için kullanmazdım açıkçası.
 
Önümüz kış, stronger with you diyorum bu fiyat için. Eğer doldurma yaptırır ya da mad tarzı yerlere bakmak istersen kirke tiziana terenzi diyorum. Bunları da beğenmezsen Lacoste red.

Klişe bir parfüm önermişsin. Dışarıda her 10 kişiden 6'sı bundan kokuyor bundan dolayı disslike attım. Sen bana niye attın merak ettim :D yaşın küçük sanırım.

Niye sinirlendin ki öylesine attım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı