1000-1500 TL gamepad önerisi

Bütçe
1500

Kaan Cihan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, FIFA(EA FC) oynamaya başlamak istiyorum, bunun için gamepad alacağım. Bluetooth olmasına gerek yok bilgisayarımda Bluetooth yok. Bütçem 1000TL maksimum 1500TL olabilir. Önerileriniz varsa çok mutlu olurum. Monster, 8BitDo gibi markalar fakat hiçbir bilgim yok haklarında.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, FIFA(EA FC) oynamaya başlamak istiyorum, bunun için gamepad alacağım. Bluetooth olmasına gerek yok bilgisayarımda Bluetooth yok. Bütçem 1000TL maksimum 1500TL olabilir. Önerileriniz varsa çok mutlu olurum. Monster, 8BitDo gibi markalar fakat hiçbir bilgim yok haklarında.

Bende bu vardı hala çalışıyor hiçbir sorunu yok. Bu seriden alabilirsin bence.

Bende bu vardı hala çalışıyor hiçbir sorunu yok. Bu seriden alabilirsin bence.

Sağ olun hocam 600TL civarına satılıyor, gecikmesi falan ne durumda acaba?

Sağ olun hocam 600TL civarına satılıyor, gecikmesi falan ne durumda acaba?
Hocam ben 2023 yaz ayından önce -ocak ve mayıs arasında herhangi bir gün- almıştım. O zamandan bu yana toplam 300-400 saat fifa oynadığımı düşünüyorum. Sonucunda sadece sol analogta bir problem meydana geldi hani sağa ve sola hareketleri çapraz algılıyor sağ yapınca sağ üst çapraza doğru gidiyor böyle bir problem var. Onun dışında analog derileri hafiften soyulmaya başladı ama rahatlık konusunda hiç eksi bir yan yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı