1000-1500 TL'ye Android Telefon Tavsiyesi

Hangisi?

• Asus Zenfone 2

Oy: 10 58,8%
  • Sony Xperia Z2

Oy: 7 41,2%

• Oy verenlerin toplamı
    17
Sony Xperia Z2 sizi sorunsuz 2-3 sene götüreceğini düşünüyorum. Tabi beklentileriniz yüksek ise süre azalır. Bence telefona çok fazla yatırım yapmaya gerek yok. Bozulana kadar kullanmak lazım.

4 sene götüreceğini sanmıyorum. 2017de yazılım desteğini keserler diye düşünüyorum. 4 sene götüren telefon yok desek yeridir. Özellikle android telefonlar götürmez. Ha tabi bu senin isteklerinle orantılıdır. Ne kadar çok istek o kadar az ömür.

4 sene götüreceğini sanmıyorum. 2017de yazılım desteğini keserler diye düşünüyorum. 4 sene götüren telefon yok desek yeridir. Özellikle android telefonlar götürmez. Ha tabi bu senin isteklerinle orantılıdır. Ne kadar çok istek o kadar az ömür.
İstek derken ?

En az 2 sene götürecektir. Sonrasında telefonu root edip yeni android versiyonlarının rom'larını kullanabilirsin.
Batarya olayı yüzünden götürmez diye tahmin ediyorum. Batarya olayı sorun olmayacak ise alın derim.
Root'lu kaç sene götürür.

Sık sık oyun oynarsın. 4 sene sonraki oyunlarda sorun çıkartır büyük ihtimalle. Çok iyi fotoğraf çekmek istersin, 4 seneki fotoğrafların altında kalır. Seri olmasını istersin, ilk günkü gibi seri olamaz. Bu ve bunun gibi. Bataryası da yetmemeye başlar.

Öyle de 1-1.5 sene götürebileceğini düşünüyorum.
Sık sık oyun oynarsın. 4 sene sonraki oyunlarda sorun çıkartır büyük ihtimalle. Çok iyi fotoğraf çekmek istersin, 4 seneki fotoğrafların altında kalır. Seri olmasını istersin, ilk günkü gibi seri olamaz. Bu ve bunun gibi. Bataryası da yetmemeye başlar.
3 Sene götürsün yeter. 3 sene götürürmü hızlı bir şekilde.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı