D
deepdark0
Ziyaretçi
Sony Xperia Z2 sizi sorunsuz 2-3 sene götüreceğini düşünüyorum. Tabi beklentileriniz yüksek ise süre azalır. Bence telefona çok fazla yatırım yapmaya gerek yok. Bozulana kadar kullanmak lazım.
4 Sene götürürse alacağım yazılım ve batarya yönünden götürürmü?Sony Xperia Z2 sizi sorunsuz 2-3 sene götüreceğini düşünüyorum. Tabi beklentileriniz yüksek ise süre azalır. Bence telefona çok fazla yatırım yapmaya gerek yok. Bozulana kadar kullanmak lazım.
En az 2 sene götürecektir. Sonrasında telefonu root edip yeni android versiyonlarının rom'larını kullanabilirsin.Sony Xperia Z2 Kaç Sene götürür.
İstek derken ?4 sene götüreceğini sanmıyorum. 2017de yazılım desteğini keserler diye düşünüyorum. 4 sene götüren telefon yok desek yeridir. Özellikle android telefonlar götürmez. Ha tabi bu senin isteklerinle orantılıdır. Ne kadar çok istek o kadar az ömür.
En az 2 sene götürecektir. Sonrasında telefonu root edip yeni android versiyonlarının rom'larını kullanabilirsin.
Root'lu kaç sene götürür.Batarya olayı yüzünden götürmez diye tahmin ediyorum. Batarya olayı sorun olmayacak ise alın derim.
Öyle de 1-1.5 sene götürebileceğini düşünüyorum.İstek derken ?
Root'lu kaç sene götürür.
Öyle de 1-1.5 sene götürebileceğini düşünüyorum.
3 Sene götürsün yeter. 3 sene götürürmü hızlı bir şekilde.Sık sık oyun oynarsın. 4 sene sonraki oyunlarda sorun çıkartır büyük ihtimalle. Çok iyi fotoğraf çekmek istersin, 4 seneki fotoğrafların altında kalır. Seri olmasını istersin, ilk günkü gibi seri olamaz. Bu ve bunun gibi. Bataryası da yetmemeye başlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.