i5-9400-F 4K Hz polling rate destekler mi?

ObscuraMind

Yoctopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi i5 9400F işlemcim var. Mouse'da 4K Hz ve 8K Hz destekler mi? Takılma, donma gibi sorunlar yaşar mıyım?

9400F, 4K Hz’i sorunsuz destekler. 8K Hz de genelde çalışır ama işlemciye ek yük bindirdiği için bazı sistemlerde hafif mikro takılmalar olabilir. Ciddi bir sorun beklenmez; önce 4K Hz kullanıp istersen 8K’yı test edebilirsin.

Destekler desteklemesine ama 2KHz üstü gereksiz. Hatta bir çok "profesyonel" oyuncu için 1KHz bile yeter. Şahsen kendi kullandığım mouse 8KHz desteklemesine rağmen 1KHz kullanıyorum, hem daha az yük bindiriyor hem de bataryası çok daha uzun süre dayanıyor.

9400F, 4K Hz’i sorunsuz destekler. 8K Hz de genelde çalışır ama işlemciye ek yük bindirdiği için bazı sistemlerde hafif mikro takılmalar olabilir. Ciddi bir sorun beklenmez; önce 4K Hz kullanıp istersen 8K’yı test edebilirsin.
i5 11400H model işlemcide kasmalar yaşanabilirmiş. Başka bir konuda gördüm, işlemci düşük olduğu için etkiler mi diye düşündüm. Teşekkür ederim.

Destekler desteklemesine ama 2KHz üstü gereksiz. Hatta bir çok "profesyonel" oyuncu için 1KHz bile yeter. Şahsen kendi kullandığım mouse 8KHz desteklemesine rağmen 1KHz kullanıyorum, hem daha az yük bindiriyor hem de bataryası çok daha uzun süre dayanıyor.
Evet, birçok forumda 1k hz yeterli deniliyor. Büyük ihtimalle 1 veya 2k aralarında kullanırım. Bilgilendirmen için teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı