1000 - 1500 TL'ye Low profile klavye önerisi

Bütçe
1500
Bendemi alsam acaba bundan :D
Sepete eklenmiyor fakat adam nasıl alacak.
Amazon.com.tr bu linke girin
bandicam 2024-01-09 19-13-18-694.jpg

Bu kısımlardan sepete ekleyip alabiliyorsunuz.

Prime ilk ay ücretsiz Prime ile alırsanız 1000 TL'ye gelir.

Hocam peki yorumları biraz üzücü duruyor, daha öncesinde hiç kullandınız mı acaba?

Logitech K380 öneririm. Kendim de kod yazarken kullanıyorum. Tüm tanıdığım basit klavye kullanan yazılımcılar ya K380 ya da MX Keys kullanıyor.
hocam evet ben de o ürüne bakmıştım öncesinde deneyimledim ama çok ufak tuşları var.

Hocam peki yorumları biraz üzücü duruyor, daha öncesinde hiç kullandınız mı acaba?

hocam evet ben de o ürüne bakmıştım öncesinde deneyimledim ama çok ufak tuşları var.
Yorumların hepsi önemsiz ve ciddi sayılmayacak şeylerle dolu hocam şimdi baktım. Ben de kullandım + olarak farklı forumlarda da özellikle yazılım için önerdiğim bir klavyedir kendisi.

Yorumların hepsi önemsiz ve ciddi sayılmayacak şeylerle dolu hocam şimdi baktım. Ben de kullandım + olarak farklı forumlarda da özellikle yazılım için önerdiğim bir klavyedir kendisi.
hocam yanlış anlaşılmak istemem, sadece bu parayı verdikten sonra sorunlu gelirse üzülürüm o yüzden soruyorum. Ayrıca bunun full olanı mı daha iyi olur yoksa tenkeyless olanı mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00