1000 - 1500 TL'ye Low profile klavye önerisi

Bütçe
1500
hocam yanlış anlaşılmak istemem, sadece bu parayı verdikten sonra sorunlu gelirse üzülürüm o yüzden soruyorum. Ayrıca bunun full olanı mı daha iyi olur yoksa tenkeyless olanı mı
Full olanda kablosuz yok tkl olan kablosuzda kullanılabiliyor o yüzden artısı var hangisi sana uygunsa. Ayrıca amazondan aldığın için 1 2 ay beğenmezsen iaden aşırı kolay oluyor.

Full olanda kablosuz yok tkl olan kablosuzda kullanılabiliyor o yüzden artısı var hangisi sana uygunsa. Ayrıca amazondan aldığın için 1 2 ay beğenmezsen iaden aşırı kolay oluyor.
hocam yani yan tuşlar önemli değil sadece yazılımda kullanacam. o yüzden o tuşlar önemsiz ama kablosuz olması iyi . ayrıca bişey soracağım 2 pc arasında geçiş nasıl olur ?

Delux'ta da bir sorun yaşayacağınızı sanmam rahat olabilirsiniz.
sipariş geçtim hocam, 23ü teslim gözüküyor, ürün geldikten sonra buraya yazarım tekrardan.

Hocam ürün geldi sorunu yok sadece üstteki bağlantı tuşları ve şarj bildirimi gösteren yerlerde çizikler gözüküyor. Ayrıca driver indirmeye çalıştığımda kurulum vs gözükmüyor. bilginiz varsa yardımcı olur musunuz bu konuda

Son düzenleme:
sipariş geçtim hocam, 23ü teslim gözüküyor, ürün geldikten sonra buraya yazarım tekrardan.

Hocam ürün geldi sorunu yok sadece üstteki bağlantı tuşları ve şarj bildirimi gösteren yerlerde çizikler gözüküyor. Ayrıca driver indirmeye çalıştığımda kurulum vs gözükmüyor. bilginiz varsa yardımcı olur musunuz bu konuda
Tabii şuan sinava gireceğim akşama doğru etiketleyin yardımcı olayım çizik dediginiz kısımlar da alüminyum kasadan dolayı öyle gözüküyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı