1000 - 1500 TL'ye Low profile klavye önerisi

Bütçe
1500
Yazılım için sizi en rahat ettirecek klavye bu. Full modeli de vardı ama maalesef kalmamış stokta.
Hocam klavye çok hoşuma gitti şu an alasım geldi ama kargo süresini görünce ufak bi tadım kaçtı. 1 Şubat diyor...

Hocam klavye çok hoşuma gitti şu an alasım geldi ama kargo süresini görünce ufak bi tadım kaçtı. 1 Şubat diyor...
Kesinlikle değer hocam yurtdışından geliyor sonuçta. Bu fiyat bandında bu klavyelere yakın bir klavye bile yok.

İfadeler: xwa
hocam şimdi baktım da konuşmanıza ürünü almak için bakıyorum 1300tlye denk geliyor, bu fiyatı hakeder mi? Başka ürün öneriniz olur mu
Prime ilk ay ücretsiz prime ile alırsanız 1000 TLye gelir.

Logitech K380 öneririm. Kendim de kod yazarken kullanıyorum. Tüm tanıdığım basit klavye kullanan yazılımcılar ya K380 ya da MX Keys kullanıyor.

Prime ilk ay ücretsiz Prime ile alırsanız 1000 TL'ye gelir.

Hocam peki yorumları biraz üzücü duruyor, daha öncesinde hiç kullandınız mı acaba?

Logitech K380 öneririm. Kendim de kod yazarken kullanıyorum. Tüm tanıdığım basit klavye kullanan yazılımcılar ya K380 ya da MX Keys kullanıyor.
hocam evet ben de o ürüne bakmıştım öncesinde deneyimledim ama çok ufak tuşları var.

Hocam peki yorumları biraz üzücü duruyor, daha öncesinde hiç kullandınız mı acaba?

hocam evet ben de o ürüne bakmıştım öncesinde deneyimledim ama çok ufak tuşları var.
Yorumların hepsi önemsiz ve ciddi sayılmayacak şeylerle dolu hocam şimdi baktım. Ben de kullandım + olarak farklı forumlarda da özellikle yazılım için önerdiğim bir klavyedir kendisi.

Yorumların hepsi önemsiz ve ciddi sayılmayacak şeylerle dolu hocam şimdi baktım. Ben de kullandım + olarak farklı forumlarda da özellikle yazılım için önerdiğim bir klavyedir kendisi.
hocam yanlış anlaşılmak istemem, sadece bu parayı verdikten sonra sorunlu gelirse üzülürüm o yüzden soruyorum. Ayrıca bunun full olanı mı daha iyi olur yoksa tenkeyless olanı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…