1000 - 1500 TL'ye Low profile klavye önerisi

Bütçe
1500
driverde tuşlara bişey atabiliyorum ama soldaki teker sadece ses artır azalt ve parlaklık azalt kapat yapıyor

İnternette bir incelemede 7 ayar yeri gibi bir şey vardı onu çeviidikçe değişiyordu, demek ki farklı modelmiş fjgkhfj
Aynı modelde olabilir ama ben ışık ve ses için kullandığımdan diğerlerine hiç bakmadım. Biraz ugrassan bulursun gibi. Fotoğrafını atar mısın konuyu inceleyenler de görsün klavyeyi.

Aynı modelde olabilir ama ben ışık ve ses için kullandığımdan diğerlerine hiç bakmadım. Biraz ugrassan bulursun gibi. Fotoğrafını atar mısın konuyu inceleyenler de görsün klavyeyi.

Ürün görüntüsü bu şekilde ve gayet iyi bence. Sadece üstteki siyah kısımda ışık tuttuğum zaman gözüken kılcal şekilde çizikler var (masa pis olabilir görmezden gelin )

Bu arada klavyenin İngilizce olması beni ekstra mutlu etti, TR klavye için söylüyorum kodlamada cidden sürekli alt 8 alt 9 falan uğraştırıcı oluyor

Dosya Ekleri

• kalvye.jpeg
    221,6 KB · Görüntüleme: 40
Ek olarak win maç ready gelip Ctrl alt gibi tuşların hem mac hem win uyumlu olması da ayrı bir güzel. Almanız için usteleme nedenim buydu gerçekten fiyatına Türkiye'de ya da yd alternatifi bile yok. Çok klas duruyor ayrıca.

hocam bu arada bu seviyede tr satışında olan bi klavye önerseniz ne önerirsiniz? Ayrıca klavyede çoklu destek varmış onu keşfettim yani telefona yada 3 cihaza direkt bağlıyorum

hocam bu arada bu seviyede tr satışında olan bi klavye önerseniz ne önerirsiniz? Ayrıca klavyede çoklu destek varmış onu keşfettim yani telefona yada 3 cihaza direkt bağlıyorum
Tr satisinda olan bu cihazin muadilini geçtim 1 2 kademe altı cihaz bile yok. Logitech in k serilerinden falan kat kat iyi bir model bu. Ayrıca evet çoklu destek mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…