1000-1500 TL'ye sistem toplama

Kanozmaz

Kilopat
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller hepinize. Konuya gelirsek yaklaşık 1000-1500 tl bütçem var, elimde harddisk,320w kasa,ve nvidia 9600 gt ekran kartı var. Ben bu bileşenlere anakart,ram,işlemci almak istiyorum. Eğer ekran kartı önerisi olursa Hayır demem:). Önerilerinizi bekliyorum.

intel skylake core i3 6100 işlemci
msi gtx 750ti twin frozer ekran kartı
msi h110m pro-vhd ddr4 ana kart

bunlar 1.000 TL tutuyor. 2x 4gb ram de eklersin olur biter.

Bu sistem ideal.

Dosya Ekleri

• 321.PNG
    321.PNG
    21,9 KB · Görüntüleme: 263
Bu sistem ideal.

O site bana güvenilir gelmedi. Facebook ile giriş yapmaya çalıştığında hata veriyor. Sitenin tasarımı kötü. Oradan toplamayı düşünüyordum. Bir sürü şikayet okudum. Vazgeçtim. Hatta kontrol edeyim dedim sinerjide 2100 tl'ye topladığım sistem vatanda 2450 tl tutuyor. Nasıl bu kadar ucuz? İnsan kıllanmıyor değil.

O site bana güvenilir gelmedi. Facebook ile giriş yapmaya çalıştığında hata veriyor. Sitenin tasarımı kötü. Oradan toplamayı düşünüyordum. Bir sürü şikayet okudum. Vazgeçtim. Hatta kontrol edeyim dedim sinerjide 2100 tl'ye topladığım sistem vatanda 2450 tl tutuyor. Nasıl bu kadar ucuz? İnsan kıllanmıyor değil.

Forumda ordan sipariş edipte kullanan baya kişi var isterseniz bir konu açın, çünkü 15-20 gün sonra bende toplayacağım. Webdenal'dan veya Sinerji'den toplayacağım.
Sinerji gen.tr Güvenilir Midir?

bütçeyi en fazla 1500 yapabilirim çünkü yanına 1tb ps4 alacağım(y) birde ekran kartını gtx 950 yaparsam bana 320w yetecek mi acaba?

Ben normalde gtx 970 i5 6500 sistem toplayacaktım ama ps4 oyunları beni ikna etti. ps4'ü sadece uncharted 4 vb. oyunları oynamak için alacağım:)

bütçeyi en fazla 1500 yapabilirim çünkü yanına 1tb ps4 alacağım(y) birde ekran kartını gtx 950 yaparsam bana 320w yetecek mi acaba?

Ben normalde gtx 970 i5 6500 sistem toplayacaktım ama ps4 oyunları beni ikna etti. ps4'ü sadece uncharted 4 vb. oyunları oynamak için alacağım:)

Farketmediniz sanırım. 600 Watt'lık güç kaynağı ekledim. 1530TL toplam size kalmış isterseniz kısabilirim.

Sizin topladığınız sistem gayet güzel olmuş fakat eğer bana bu sistem için 320w güç kaynağı yetecekse 600w lık güç kaynağını almamayı yeğlerim. Hepinize yardımlarınız için teşekkürler.

Sizin topladığınız sistem gayet güzel olmuş fakat eğer bana bu sistem için 320w güç kaynağı yetecekse 600w lık güç kaynağını almamayı yeğlerim. Hepinize yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam 320 watt yetebilir, yetmeyedebilir... Biraz eski bir güç kaynağı olduğunu düşünürsek kaliteli ve 80+ olmadığını varsayabiliriz. Bu durumda yeterse ucu ucuna yeter. Eğer 600 wattlık pahalı geldiyse 450-500 wattlık 80+ bir güç kaynağı alabilirsiniz.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cevaplarınız için teşekkürler sistemi ekran kartını bir kaç ay sonra alacağım. Şuan için i5 6500 alacağım ancak anakarta hala karar veremedim sizce ne seçmeliyim.
not: muhtemelen ekran kartını sonra gtx 750 ti yapacağım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı